Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Video: RAUM atgriežas ar jaunu dziesmu Plēsīgi

Pēc ilgākas radošās pauzes mūziķis RAUM atgriežas ar jaunu dziesmu Plēsīgi, kas jau ir izpelnījusies klausītāju uzmanību, informēja Warner Music Baltics pārstāve Inese Saulāja.

Pirms pāris nedēļām Raum savā TikTok vietnē publicēja fragmentu no dziesmas Plēsīgi, kas ieguva klausītāju pozitīvu novērtējumu, savukārt patlaban dziesma pilnā garumā pieejama visās straumēšanas vietnēs. Dziesmas mūzikas un teksta autors ir pats Raum, dziesma tapusi sadarbībā ar studijas producentu Faktu (Jānis Šmēdiņš). 

"Plēsīgi ir mana līdz šim personiskākā dziesma, un tā radās kā reakcija pretrunām un haosam, kas darās manā galvā. Kā cilvēks, kas interesējas par to, kas notiek pasaulē, es katru dienu pakļauju sevi daudz negatīvām ziņām un informācijai. Turklāt teju uz katra soļa man ir izvēle, iet vieglāko ceļu vai pieturēties pie principiem. Tas nogurdina, notrulina, un var pat rasties sajūta, ka nekas nekad nemainīsies. Ka šādi būt ir normāli. Bet tā nav," ar sajūtām par dziesmas rašanos dalās Raum. "Ar šo dziesmu es tam visam  pretojos. Plēsīgi ir atgādinājums sev, ka viss šis ir pārejoši, un ka man ir izvēle, ko darīt ar “plēsīgajiem putniem”. Ceru, ka dziesma rezonēs ar citiem, un to noklausoties kāds sajutīsies mazliet labāk par sevi un savu stāvokli un atcerēsies, ka pieliekot pūles mēs paši varam uzlabot situāciju."

RAUM (īstajā vārdā Reinis Straume) ir izpildītājs un dziesmu autors, kurš 2021. gadā pieteica sevi kā solo mākslinieku. Reinis vairākus gadus bija viens no grupas Double Faced Eels vadošajiem dalībniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja