Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Dirty Deal Teatro top izrāde Slepkava

25.aprīlī pirmizrādi _Dirty Deal Teatro _piedzīvos izrāde Slepkava, kas ir Jāņa Sniķera bakalaura darbs režijā, informēja teātra pārstāve Aija Murāne. Izrādes pamatā ir Reja Bedberija tāda paša nosaukuma antiutopiskais stāsts par cilvēka un tehnoloģiju attiecībām.

Savu pirmo upuri viņš noslīcināja. Otro upuri viņš sabradāja līdz nāvei. Trešais aizrijās ar šokolādes saldējumu, ceturtais gāja bojā mehāniskas ierīces traumēts. Līdz ar piekto viņš ķērās pie ieroča. Viņš sevi sauc par Slepkavu.
Šis ir stāsts par gaismu un par tumsu, par kārtību un haosu, par komunikāciju, kas ar mums notiek caur un ap ierīcēm, par informāciju, ko saņemam brīvprātīgi vai nejauši. Saruna starp Psihiatru un Slepkavu. Saruna par to, kā meklēt klusumu un kā piejaucēt troksni.

Pazīstamā amerikāņu autora Reja Bredberija pirms piecdesmit gadiem radītā antiutopija pārsteidzoši precīzi ataino mūsu šodienu. Tehnoloģijas ir neticami ātri un neaizvietojami iekļāvušās mūsu ikdienā, vēl vairāk – tās ir kļuvušas par mūsu iekāres objektiem. Bedberija, kurš nereti tiek dēvēts par izcilāko zinātniskās fantastikas autoru, pazīstamākie darbi ir 451 grāds pēc Fārenheita un Pieneņu vīns.

Izrādes autori un izpildītāji: Āris Matesovičs, Rūdolfs Baltiņš, Mārcis Ziemiņš, Rūdolfs Kugrēns. Muzikālā noformējuma autors - Reinis Ozoliņš, producente - Lelde Prūse.

Izrādes 25. martā, 2. maijā, 2. un 4. jūnijā plkst. 19. Biļešu cena: 4 eiro

Vairāk informācijas šeit:

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja