Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Festivālā Laba daba rādīs Ģirta Šoļa Pasaku par Veco Nāvi

Naktī no 31. jūlija uz 1. augustu plkst. 2 festivāla Laba daba centrālajā laukumā būs iespēja baudīt devu melnā humora un iepazīties ar Ģertrūdes ielas teātra marionešu izrādi Pasaka par Veco Nāvi.

Tieši tāpat kā vakar un aizvakar un aizaizvakar, pirms nedēļas... divām, trijām, tieši tāpat kā pirms trim mēnešiem un gadiem... un gadu simtiem viņa aizsmēķēja un paglaudīja to, kas bija palicis pāri no viņas uzticamā drauga – Kauliņa. Viņa ir Vecā Nāve. Viņa ir sena un nogurusi, tāpēc viņa atsakās gaidīt apokalipsi, lai dotos pensijā. Vecā Nāve ir mācekļa meklējumos. Sargies!

Māksliniece Velta Emīlija Platupe par īpaši izrādei veidotajām lellēm - marionetēm - nominēta Latvijas teātru balvai Spēlmaņu nakts kategorijā Spilgtākā debija, savukārt pašu izrādi daži teātra kritiķi iecēluši savā personīgajā Gada izrāžu topā.

Režija un dramaturģija - Ģirts Šolis, māksliniece - Velta Emīlija Platupe, spēlē - Aleksejs Geiko, Kristians Kareļins, Madars Zvagulis, skaņa - Normunds Zālamans.

Festivāls Laba daba jau septīto reizi no 31. jūlija līdz 2. augustam norisināsies Līgatnes pagasta Ratniekos, un tā ietvaros būs iespējams ne vien baudīt mūziku, bet arī piedalīties dažādās sporta un mākslas aktivitātēs, kas piemērotas dažādām vecuma grupām, arī ģimenēm ar bērniem un darba kolektīviem. Biļetes uz festivālu var iegādāties klubā Nabaklab (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12), Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Bērniem (vecāku pavadībā) līdz 13 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja festivālā bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja