Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Galerija Istaba aicina mazos skatītājus uz izrādi Teātrs ir visur

Galerijā Istaba 12. novembrī plkst. 11, 21. janvārī plkst. 15 un 18. februārī plkst. 11 aicina mazos skatītājus uz režisora, scenogrāfa Reiņa Suhanova izrādi – radošo darbnīcu bērniem Teātris ir visur, informēja galerijas pārstāvji.

Teātris ir visur ir režisora, scenogrāfa Reiņa Suhanova izrāde – radošā darbnīca bērniem, kura radīta teātra festivāla Valmieras vasaras teātra festivāls ietvaros 2016. gada vasarā. 

“Izrādē kopā ar bērniem cenšamies atbildēt uz dažiem fundamentāli svarīgiem jautājumiem par teātri kā ēku un mākslas veidu. Meklējot atbildes uz jautājumiem par teātra telpas elementiem, tādiem kā skatuve, skatītāju sēdvietas, gaismu aprīkojums - mēs kopīgiem spēkiem izveidojam savu teātri no apkārt esošajiem priekšmetiem un vides iespējām. Par skatuvi (vietu kur saplūst skati), var kļūt palodze, pagalde, galda virsma, taburete, viss atkarīgs no bērnu idejām. Kad to esam veikuši, tālāk jau runājam par teātra izrādi un tās elementiem, piemēram, bļoda kļūst par aktieri, kura spēlē mammu mazai krūzītei, kurai ļoti sāp, jo tai osiņā ir iesists robs.  Protams, ka stāstu rada paši bērni par sev aktuālām lietām. Caur šādu spēles elementiem piepildītu stāstu mēs nonākam pie idejas, ka galvenais teātra elements ir fantāzija un ja Tev ir stāsts, kuru vēlies izstāstīt un vismaz viens skatītājs/klausītājs, tad teātris var dzimt jebkur.” stāsta izrādes režisors Reinis Suhanovs.

Biļetes uz izrādi pieejamas galerijā Istaba un Biļešu Paradīzē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja