Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Interneta tiešraidē būs skatāma Rūdolfa Kugrēna stāvizrādes Plezīrs atjaunotā versija

Komiķa Rūdolfa Kugrēna stāvizrāde Plezīrs ceturtdien, 30. aprīlī, plkst. 21 būs skatāma visā Latvijā – unikālā tiešraidē Shortcut un Helio iTV izveidotā pop-up kanālā Kugrēna Plezīrs, informēja izrādes producente Lelde Prūse.

Plezīrs ir Rūdolfa Kugrēna 2018. gadā tapusi stāvizrāde, kuru klātienē redzējuši teju 3000 skatītāju gan Rīgā, gan ārpus tās. Šobrīd Plezīrs ir izvilkts no Rūdolfa prāta apcirkņiem, papildināts ar svaigiem jokiem, nospodrināts ar šī brīža novērojumiem un gatavs atkal nokļūt uz skatuves. Izrāde Plezīrs, visticamāk, ierastajā versijā uz skatuves vairs neatgriezīsies, tāpēc šī tiešraide ir vienīgā iespēja to redzēt tiem, kam tas vēl nebija izdevies.

Šajā izrādē Rūdolfs kārtīgi apskatījis cilvēku komunikācijas īpatnības. Paskatīsimies, kā pensionāri izliekas jauni, kamēr jaunieši jūtas paši pieaugušākie, kā noklusējam svarīgo tuvākajiem un kāpēc noslēpumus vieglāk izpaust svešajiem. Un tam visam pa vidu, protams, daudz smieklu - "riktīgs" plezīrs!

"Lai arī šobrīd tiekamies tikai caur ekrāniem, tiešraide ir dzīvākais veids, kādā to varam izdarīt. Es zinu, ka jūs mani dzirdat un redzat tajā pašā brīdī, kad stāstu kādu savu joku no skatuves. Un, ja redzu, ka operators aiz kameras arī iesmejas, tad jau puslīdz varu minēt, ka smejaties mājās arī savos dīvānos," par izrādes norisi bez skatītājiem saka pats komiķis. 

Rūdolfa jaunākā izrāde Kā to ņem, kuras Latvijas tūre tika pārtraukta valstī esošās ārkārtas situācijas dēļ, 1. aprīlī tika straumēta tiešraidē no kultūras nama Wiktorija Liepājā. Izrāde savāca rekordlielu skatītāju skaitu, Rūdolfu padarot par vienīgo Latvijas komiķi, kas spējis smīdināt publiku caur ekrānu, pats atrodoties tukšā zālē, bez skatītājiem.

Rūdolfs Kugrēns ir aktīvs stand up apvienības Comedy Latvia biedrs, pasākumu un raidījumu vadītājs. Vadījis sporta raidījumu Ūdenszeļļi. Rūdolfs plašāku atpazīstamību guvis arī kā viens no komiķiem, kas tradicionāli veido sarunu festivāla Lampa Politiķu cepienu.

Stāvizrādes tiešraide būs skatāma ceturtdien, 30. aprīlī, ar pieslēgšanos no plkst. 20.30 un izrādes sākumu 21 Shortcut un Helio iTV. Lai iegādātos Kugrēna Plezīrs ieejas biļeti Shortcut, jādodas uz: https://www.shortcut.lv/tiesraide/kugrena_plezirs. Izrādes organizatori aicina iegādāties piekļuvi tiešraidei, izmantojot datora interneta pārlūku, jo iegāde ar mobilo telefonu vai aplikāciju nebūs iespējama, taču pēc tam stāvizrādi skatīties varēs jebkurā no ekrāniem. Savukārt Helio iTV ieejas biļeti var iegādāties ar pults palīdzību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja