Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Latvijas Jaunā teātra institūts aicina uz arhitektu Gerta Jana Stēma un Brega Horemansa meistarklasi

Latvijas Jaunā teātra institūts sadarbībā ar Latvijas Kultūras akadēmiju un arhitektu kolektīvu TAAT (Theatre as Architecture Architecture as Theatre) aicina teātra režijas, aktiermākslas, dramaturģijas, horeogrāfijas un scenogrāfijas studentus piedalīties arhitektu Gerta Jana Stēma un Brega Horemansa meistarklasē, kas notiks Rīgā, LKA Teātra mājā Zirgu pasts 23. un 24. novembrī plkst. no 13. līdz 20, informēja pasākuma pārstāve Gundega Laiviņa.

Meistarklases mērķis ir pētīt teātra un arhitektūras mijiedarbes potenciālu un atlasīt piecus studentus dalībai projektā HALL06, kas notiks Cīrihē 2018. gadā no 10. līdz 26. janvārim.

Meistarklase Rīgā un projekts Cīrihē ir daļa no apjomīgas starpdisciplināras iniciatīvas HALL33, kas pēta celtni kā izrādi un izrādi kā celtni un kopā ar dažādu Eiropas augstskolu studentiem dažādos kontekstos projektē un būvē telpiskas performatīvas instalācijas, kas iekļauj teatrālu pieredzi. Sestajā projekta posmā Cīrihē, kas tiek rīkots sadarbībā ar mākslas centru Gessnerallee un ir iekļauts festivāla Keine Disziplin programmā, piedalīsies pieci teātra studenti no Latvijas teātra augstskolām un pieci arhitektūras studenti no Ķelnes Starptautiskās dizaina skolas KISD.

Meistarklasē aicināti pieteikties Latvijas Kultūras akadēmijas un Latvijas Mākslas akadēmijas teātra jomu bakalaura un maģistra līmeņa studenti, kurus interesē starpdisciplināra pieredze un teātra potenciāls sadarbībai ar citām nozarēm un kuri ir ieinteresēti piedalīties instalācijas veidošanā Cīrihē 2018. gadā no 10. līdz 26. janvārim. 

Dalība TAAT meistarklasē Rīgā 23. un 24. novembrī ir bez maksas, obligātas angļu valodas zināšanas un apņemšanās piedalīties pilnā meistarklases programmā.

Dalībai meistarklasē Rīgā lūdzam reģistrēties līdz 2017. gada 15. novembrim, sūtot CV un īsu motivācijas vēstuli angļu valodā (ar norādi TAAT RIGA) uz epastu [email protected].

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja