Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pasniegs Latvijas komēdijas balvas Grābeklis

Piektdien, 6. janvārī, plkst. 19.00 VEF Kultūras pilī notiks komiķu apvienības Comedy Latvia rīkotais pasākums - Latvijas komēdijas balvas Grābeklis pasniegšanas ceremonija, informēja pasākuma vadītājs Edgars Žukovskis.

Latvijas komēdijas balvas tiks pasniegtas nominācijās gada joks, gada komiķis, gada notikums Latvijas komēdijā, gada ne-joks un par mūža ieguldījumu Latvijas komēdijā, ko saņems visiem zināmie humora vecmeistari Jānis Jarāns un Dainis Porgants.

Pirmais Grābeklis notika pagājušā gada sākumā, kad uz skatuves kāpa tikai stand-up komiķi. "Lai arī šis humora pasniegšanas veids ir lielisks, ir pienācis laiks novērtēt un pelnīti apbalvot arī komēdijas meistarus, kuri jokus pasniedz citādākos formātos. Tāpēc šogad mēs šo tradīciju turpinām un papildinām, tādējādi popularizējot komēdijas attīstību Latvijā," balvas nepieciešamību komentē Comedy Latvia vadītājs Edgars Žukovskis.

Par gada joka titulu balsos skatītāji zālē, savukārt par gada komiķi līdz 6. janvāra plkst. 12.00 internetā var nobalsot ikviens stand-up komēdijas cienītājs. Pārējo balvu likteni izlems komiķu žūrija.

Pasākumu vadīs Comedy Latvia līdzdibinātājs un vienmēr pozitīvi noskaņotais Edgars Bāliņš, kurš šogad pieteiks rekorddaudz stand-up komiķu - 14, no trīs komiķu apvienībām. Comedy Latvia pārstāvēs Rūdolfs Kugrēns, Kalvis Troska, Jāni Kreičmanis, Aleksandrs Guzenko, Jack Everitt, Kārlis Strautiņš, Kaspars Žilins un Edgars Staškevičs. No Riga stand-up būs Antons Gerasimovs, Aleksandrs Margoļins un Valters Graviņš, savukārt no Sieviešu stand-up - Aiva Birbele un Lydia. Latviešiem tik mīļo improvizācijas teātri pārstāvēs Valdis Sils un Dzintars Rožkalns, bet ar draudzību un mīletību skatītājus smīdinās apvienība Mēs jūs mīlam ar Ralfu Eilandu un Kasparu Breidaku. Populārais podkāsts Bize vaļā atskatīsies uz Latvijas komēdijas attīstību, bet par muzikālo auru gādā DJ All - viss. Būs arī dzīvās mūzikas performance.

Biļetes: bezrindas.lv 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja