Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Forum Cinemas uz lielā ekrāna piedāvās Pet Shop Boys koncertu, Karalisko teātri, Metropolitan Operu un mākslas izstādes

Forum Cinemas 2024. gadu aizsāk ar plašu un ekskluzīvu repertuāru pasaules klases kultūras baudītājiem. Sākot no 25. janvāra, kinoteātris piedāvā unikālu kultūras programmu, kā ietvaros skatītājiem būs iespēja pieredzēt britu dueta Pet Shop Boys koncertfilmu, Londonas Nacionālā Karaliskā teātra jauno sezonu, Metropolitan Operas uzvedumus, kā arī slavenāko mākslinieku darbu izstādes uz kino ekrāna.

Kinoteātrī Forum Cinemas janvārī sākas īpaša programma, aicinot kino apmeklētājus baudīt ne vien jaunākās filmas, bet piedāvājot ko vairāk nekā kino – plaša spektra kultūras baudījumu. To jau 25. janvārī aizsāks Londonas Nacionālā Karaliskā teātra jaunās sezonas pirmizrāde skatuves uzvedumam Dear England. Tā vēsta par Anglijas futbola izlases cīņu Eiropas un pasaules līmeņa sacīkstēs. Galvenajā lomā – Džozefs Fainss. Karaliskā Nacionālā teātra 2024. gada sezonā jau izziņotas arī nākamās trīs izrādes: Vanya, The Motive and Cue un Nye. Forum Cinemas piedāvā neatkārtojamu iespēju piedzīvot tās augstākajā kino kvalitātē arī Latvijā.

Jau kopš 2008. gada Forum Cinemas skatītāji iecienījuši ekskluzīvo piedāvājumu izdzīvot krāšņos Metropolitan Operas uzvedumus tiešraidē no Ņujorkas. Jau 27. janvārī gaidāma translācija izrādei Karmena, kas raksturota kā viena no visspēcīgākajām klasiskajām operām. Uz šo pasākumu lielā pieprasījuma dēļ Forum Cinemas piedāvā arī papildseansu, un ne velti – 2024. gada Karmena būs skatāma atjaunotā versijā, kuru veidojusi režisore Kerija Kreknela, pārceļot sižetu uz mūsdienu sabiedrību. Metropolitan Operas sezonas turpinājumā gaidāms atkārtojums iepriekš pieprasītajai izrādei Nabuko, kā arī tiešraides operas uzvedumiem Likteņa vara, Romeo un Džuljeta, Bezdelīga un Madama Butterfly.

Tikmēr šā gada 31. janvārī un 4. februārī Forum Cinemas aicina mūzikas cienītājus un mūziķu Pet Shop Boys fanus vērot koncertfilmu PET SHOP BOYS DREAMWORLD: THE HITS LIVE. Ieraksts ir filmēts Kopenhāgenas Karaliskajā arēnā grupas 2023. gada tūres Dreamworld laikā. Tā ir unikāla iespēja arī Rīgā baudīt pasaulslavenā britu dueta populārāko dziesmu priekšnesumus, kurus raksturo krāšņs skatuves šovs un iespaidīgs vizuālais noformējums.

Kā vienu no ekskluzīvākajiem Latvijas kinoteātru repertuāra piedāvājumiem Forum Cinemas jāizceļ pasākumu ciklu Izstāde uz ekrāna (Exhibition on Screen). Tas ļauj gūt ieskatu leģendārāko pasaules mākslinieku darbos un dzīvesgājumos, piedzīvojot mākslas izstādes baudījumu kino sēdvietā. Nākamais izstādes seanss Painting the Modern Garden: Monet to Matisse gaidāms 27. februārī, kur iespējams uzzināt vairāk par dārzu gleznojumiem mākslā un to autoriem Klodu Monē, Vincentu van Gogu un citiem.

Populārākais kinoteātris Forum Cinemas piedāvā plašākā spektra saturu, iekļaujot repertuārā gan Holivudas jaunumus, gan Eiropas un Latvijas filmu šedevrus, kā arī kultūras notikumus, tai skaitā operas un teātra izrādes, pasaules ikoniskāko mūziķu koncertfilmas, mākslas izstādes un baletu. No tiem Metropolitan Opera, Londonas Nacionālā Karaliskā teātra uzvedumi un izstādes vērojami seansos tikai Forum Cinemas.

Biļetes uz kultūras programmu un citiem aktuālajiem seansiem pieejamas kinoteātra mājaslapā forumcinemas.lv, mobilajā lietotnē un biļešu kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja