Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Imagine Dragons paziņojumā Ukrainas aviokompānijas lidmašīnā aicina ziedot Ukrainas atbalstam

Ukrainas prezidenta dibinātā līdzekļu vākšanas iniciatīva United24 kopā ar tās vēstniekiem, grupu Imagine Dragons, un Ukrainas aviokompāniju SkyUp Airlines aicina ziedot Ukrainas atbalstam nepieciešamajai medicīniskajai palīdzībai. Populārā grupa ierakstījusi paziņojumu, kas dzirdams īpaša krāsojuma lidmašīnā uzreiz pēc drošības instrukcijas.

Kopš novembra lidojumus 10 valstīs, tostarp Latvijā, veic Ukrainas aviokompānijas SkyUp Airlines lidmašīna ar īpašu United24 krāsojumu, lai atgādinātu pasaulei par Ukrainu un tai nepieciešamo atbalstu. Kopumā kopš novembra lidmašīna veikusi 43 lidojumus uz 14 lidostām 10 valstīs: Latvijā, Igaunijā, Francijā, Zviedrijā, Portugālē, Polijā, Rumānijā, Moldovā, Ēģiptē un Tunisijā, kopumā pārvadājot 9000 cilvēku.

Ziedot Ukrainas aizstāvjiem nepieciešamajai medicīniskajai palīdzībai var tiešsaistē: https://donorbox.org/skyup

"Pasaules slavenie mūziķi no Imagine Dragons kļuva par United24 vēstniekiem pagājušā gada jūlijā. Kopš tā laika viņi pastāvīgi ir atbalstījuši projektus un ziedojumu vākšanu, lai palīdzētu Ukrainai - piedaloties koncertā Ukrainas Neatkarīgas dienā, palīdzējuši savākt līdzekļus ātrās palīdzības auto iegādei, tagad - ierakstot paziņojumu SkyUp pasažieriem. Mēs esam ļoti pateicīgi par šo atbalstu un ticam, ka kādu dienu grupa ierakstīts vēl vienu īpašu paziņojumu, ko dzirdēs pasažieri pirmajā reisā uz Kijivu," saka Jaroslava Gresa, United24 koordinatore. 

Imagine Dragons ne tikai uzrunā SkyUp lidmašīnas pasažierus, bet arī izlozēs divas biļetes kādam no ziedotājiem uz kādu no grupas koncertiem. Ikviens var piedalīties, veicot ziedojumu līdz 2023.gada 12.februārim caur United24 https://donorbox.org/skyup

"SkyUp atbalsta iniciatīvas, lai palīdzētu mūsu dzimtenei un lai to attīstītu. Mēs esam lepni pievienoties United24 projektam, kas apvieno pasaules viedokļu līderus Ukrainas atbalstam. Kā Ukrainas uzņēmums, kas veic pasažieru pārvadājumus Eiropā, mēs ticam Ukrainas uzvarai. Mēs arī ticam, ka lielākais Imagine Dragons koncerts drīz notiks Kijivā un mēs atkal atvērsim mūsu valsti visai pasaulei," saka Marianna Grigoraša, SkyUp Airlines mārketinga direktore. 

United24 ir Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska atklāta iniciatīva - kolektīvā finansēšanas plaforma Ukrainas atbalstam. Astoņu mēnešu darbības laikā United24 ir savācis vairāk kā 238 miljonus eiro no 110 valstīm.

SkyUp Airlines ir vienīgā Ukrainas lidsabiedrība, kas turpina darbību kara laikā. SkyUp Airlines izpilda Ukrainas tūroperatora Join UP!™ organizēto ceļojumu lidojumus no septiņām valstīm, kur tūroperators strādā: Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Polijā, Rumānijā, Moldovā un Kazahstānā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja