Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Pieci.lv izsludina pieteikšanos jaunam DJ skolas iesaukumam

Jauniešu multimediālais kanāls Latvijas Radio 5 - pieci.lv izsludina pieteikšanos jaunajam DJ skolas iesaukumam.

Atlasē var pieteikties  8.-12. klases skolēni, kuri vēlas kopā ar pieci.lv dīdžejiem Tomu Grēviņu, Magnusu Eriņu, Aleksi Vilciņu, Karmenu Stepanovu, Lindu Samsonovu un Arti Volfu apgūt radio dīdžeja prasmes. Praktiskās meistarklasēs motivētiem un talantīgiem jauniešiem būs iespēja pilnveidot sevi profesionālu Latvijas Radio darbinieku un izcilu pedagogu vadībā, kā arī veidot radio raidījumus interneta POP-UP kanālā. Pieteikumus var iesniegt līdz 8. martam.

"Šis būs jau otrais DJ skolas iesaukums – pēc pērnā gada pieredzes un jauniešu entuziasma esam gatavi un motivēti projektu turpināt. DJ skolas programma ies plašumā – līdztekus praktiskajai dīdžejošanai nodrošināsim arī multimediālā satura veidošanas nodarbības un, piesaistot Latvijas Radio labākos un izcilākos profesionāļus - runas pedagoģi Ainu Matīsu un Radioteātra leģendu Māru Eglīti – palīdzēsim jauniešiem attīstīt arī runas un valodas mākslu. Tas gan prasīs lielāku ieguldījumu no jauniešu puses, bet esmu pārliecināta, ka katra Radiomājā pavadītā stunda būs vērtīga. Un, kas zina, iespējams, kāds no viņiem ar laiku būs pilntiesīgs mūsu kolēģis, jo tāds jau ir mērķis – audzināt jauno radio dīdžeju paaudzi,” saka DJ skolas programmas vadītāja un pieci.lv multimediju projektu producente Monika Martinso.

DJ skolas nodarbības notiks divas līdz trīs reizes nedēļā no 16. marta līdz 10. maijam Latvijas Radio telpās Rīgā, Doma laukumā 8. Katram audzēknim būs savs mentors - kāda no pieci.lv ētera personībām, kas sniegs atbalstu radioraidījuma veidošanā un mācību procesā. Konkursa nolikums paredz, ka pieteikties var arī DJ dueti, trio vai ansambļi.

Pieteikumus dalībai DJ skolā var iesniegt līdz 8. martam, elektroniski uz e-pasta adresi [email protected] nosūtot motivācijas vēstuli, aprakstu par sevi un līdz 2 minūtēm garu video. Video veidošanai nav noteikumu – īpaši tiks novērtēts pieteikumu radošums. DJ skola uzņems 6-8 talantīgākos jauniešus.

Mācības pieejamas bez maksas.

DJ skolas konkursa nolikums pieejams: http://ejuz.lv/pieciskola

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja