Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Aicina pieteikt kultūras projektus VKKF finansējuma iegūšanai

VKKF izsludina trešo projektu konkursu deviņās kultūras nozarēs, kā arī mērķprogrammu Latviešu oriģinālmūzika un Programmas “Latvijas skolas soma” satura radīšana konkursus, informēja VKKF pārstāve Ilona Skuja.

Trešajā VKKF projektu konkursā deviņās kultūras nozarēs kopējais sadalāmais finansējums – vairāk kā 1,4 miljoni eiro.

Ir izsludināts šī gada trešais projektu konkurss deviņās kultūras nozarēs: Dizaina un arhitektūras, Filmu mākslas, Kultūras mantojuma, Literatūras, Mūzikas un dejas mākslas, Starpdisciplināru projektu, Teātra mākslas, Tradicionālās kultūras un Vizuālās mākslas nozarēs.

Pieteikumi tiek pieņemti no 2022. gada 30. augusta līdz 2022. gada 23. septembra plkst. 23.59. Projektu iesniedzējiem aicinājums pievērst uzmanību izmaiņām konkursa nolikumā (skatīt VKKF mājaslapu).

Mērķprogrammas Latviešu oriģinālmūzika projektu konkursa finansējums šajā kārtā ir 65 914 eiro. Konkursa mērķis ir atbalstīt jaunu dažādu žanru un stilu oriģināldarbu radīšanu, sekmējot radošās darbības izcilību.

Pieteikumi tiek pieņemti no 2022. gada 30. augusta līdz 2022. gada 23. septembra plkst. 23.59.

Mākslas un kultūras profesionāļiem iespējams saņemt finansējumu kultūras norišu radīšanai bērnu un jauniešu auditorijai; pieejamais finansējums 100 000 eiro.

Lai papildinātu bērnu un jauniešu auditorijai domātu mākslinieciski augstvērtīgu kultūras norišu piedāvājumu programmā Latvijas skolas soma, Valsts kultūrkapitāla fonds izsludina pieteikumu pieņemšanu mērķprogrammas Programmas “Latvijas skolas soma” satura radīšana konkursam. Konkursā plānots atbalstīt gan klātienes, gan digitālu profesionālās mākslas un kultūras norišu radīšanu, kas palīdzēs skolēniem veidot izpratni par Latvijas kultūras vērtībām un laikmetīgajām izpausmēm.

Mērķprogrammas Programmas “Latvijas skolas soma” satura radīšana finansējumam paredzēti 100 000 eiro.

Pieteikumi tiek pieņemti no 2022. gada 30. augusta līdz 2022. gada 23. septembra plkst. 23.59.

Kopš 2018. gada rudens kultūrizglītības programma Latvijas skolas soma skolēniem nodrošina valsts apmaksātu iespēju regulāri iepazīt Latvijas kultūras vērtības un laikmetīgās izpausmes, saistot tās ar mācību saturu. Programmu Latvijas skolas soma administrē Latvijas Nacionālais kultūras centrs.

Vairāk par projektu iesniegšanas kārtību un vērtēšanas kritērijiem – VKKF mājaslapā http://www.vkkf.lv/. Projekta pieteikums jāiesniedz projektu pieteikumu sistēmā https://kkf.kulturaskarte.lv.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja