Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Apstiprināti 30 jauni VKKF nozaru eksperti

Daļēji mainoties Valsts kultūrkapitāla fonda (VKKF) ekspertu komisiju sastāvam, maijā darbu sāk 30 jauni eksperti, savukārt 26 eksperti turpina darbu.

Kā informēja VKKF pārstāve Ilona Skuja, nozaru ekspertu komisijas izvērtē iesniegtos projektus un sniedz VKKF padomei atzinumu par līdzekļu sadalījumu projektu īstenošanai, kā arī pārrauga piešķirto līdzekļu izmantojumu.

VKKF ir astoņas nozaru ekspertu komisijas, un katrā no tām ir septiņi cilvēki - attiecīgās kultūras nozares speciālisti. Ekspertu pilnvaru laiks ir divi gadi.

Saskaņā ar VKKF padomes 28.aprīļa sēdes lēmumu filmu mākslas nozarē darbu sāks Dāvis Sīmanis, Aija Bērziņa un Andis Mizišs, bet darbu turpinās Alise Ģelze, Lelda Ozola, Jānis Nords un Jurģis Krāsons.

Kultūras mantojuma nozarē darbu sāks Jānis Asaris, Juris Urtāns, Iveta Ruskule un Dita Lapiņa, bet darbu turpinās Agrita Ozola, Ieva Jekševica un Vineta Vintere.

Savukārt literatūras nozarē darbu sāks Zanda Gūtmane, Anna Rancāne, Ingmāra Balode un Vita Mekša, bet darbu turpinās Inga Bodnarjuka-Mrazauskas, Maira Dobele un Alīse Nīgale.

Mūzikas un dejas mākslas nozarē darbu sāks Edgars Saksons, Iveta Grunde un Inga Žilinska, bet darbu turpinās Ināra Jakubone, Iļja Vlasenko, Mārtiņš Klišāns un Tālis Gžibovskis.

Savukārt dizaina un arhitektūras nozarē darbu sāks Iveta Heinacka, Ilze Stokmane, Inguna Kokina un Irēna Suipe, bet darbu turpinās Artis Štamgūts, Agnese Lāce un Ilze Mekše.

Teātra mākslas nozarē darbu sāks Kārlis Krūmiņš, Arturs Krūzkops, Dmitrijs Petrenko un Juris Jonelis, bet darbu turpinās Edīte Tišheizere, Sintija Siliņa un Ilze Kļaviņa.

Savukārt tradicionālās kultūras nozarē darbu sāks Māra Mellēna, Inese Mičule, Ģirts Gailītis un Inga Žirgule, bet darbu turpinās Gunta Siliņa-Jasjukeviča, Sanita Kalna un Anete Karlsone.

Vizuālās mākslas nozarē darbu sāks Guntars Sietiņš, Māra Žeikare, Anda Kļaviņa un Baiba Tetere, bet darbu turpinās Antra Priede, Māris Čačka un Vita Birzaka.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja