Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Cēsīs notiks Sarunu skolas Lampa nodarbība Pirmie soļi improvizācijā

5. novembrī plkst. 17.30 Cēsīs, Radošo industriju centrā – koprades mājā Skola6 (Lielajā Skolas ielā 6) notiks sarunu skolas Lampa nodarbība Pirmie soļi improvizācijā, informēja sarunu skolas pārstāvji.

Kad dzirdam vārdu “improvizācija”, tas galvenokārt saistās ar teātri, mūziku vai līdzīgām radošām izpausmes formām. Taču patiesībā tā ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa katra cilvēka dzīvē. Ikviens interesents aicināts iepazīt improvizāciju Kaspara Breidaka vadītajā nodarbībā Pirmie soļi improvizācijā Sarunu skolas Lampa ietvaros. Tā notiks 5. novembrī plkst. 17.30–20 Cēsīs, Radošo industriju centrā – koprades mājā “Skola6” (Lielajā Skolas ielā 6). Dalība nodarbībā – bez maksas.

Improvizācija ir instruments, kas, prasmīgi izmantojot, var palīdzēt sasniegt vairāk, lai ko cilvēks darītu. Spēja improvizēt ir ļoti svarīga komunikācijā ar apkārtējiem, tā attīsta radošumu un sagādā prieku. Arī Kaspars Breidaks aicina mācīties improvizēt tā, lai pašiem prieks! 

Kaspars Breidaks ir Improv Comedy Riga aktieris un viens no kompānijas veidotājiem ar vairāk nekā 13 gadu skatuves pieredzi. Pasniedz improvizācijas mākslu, uzstājas Eiropas lielākajos festivālos un vada dažādus pasākumus, kur spēja improvizēt ir īpaši svarīga. Kaspara balsi klausītāji pieraduši dzirdēt Radio SWH rīta šovā Tik Tik Tik.

"Lai attīstītu sevī toleranci un spēju pieņemt dažādus viedokļus un situācijas, lieti var noderēt improvizācijas prasmes, jo tās palīdz pielāgoties mūžam mainīgajai pasaulei, kad lietas un fakti mainās ļoti strauji. Sarunu skolas Lampa nodarbība par improvizāciju sniegs padomus, kā sarežģītas un neērtas situācijas padarīt vienkāršākas, dažreiz tās pārvēršot jokā, tādējādi veicinot sapratni un spēju sarunāties, veidot dialogu. Aicinu Cēsu un apkaimes iedzīvotājus izmantot iespēju apgūt šo improvizācijas prasmi," aicina British Council pārstāvniecības Latvijā – vadītāja Zane Matesoviča.

Nodarbība ir bez maksas, uzrādot biļeti (drukātā veidā vai viedtālrunī), kam var pieteikties šeit: https://www.festivalslampa.lv/lv/sarunu-skola. Ierašanās no plkst. 17.15.

 

 

 

Top komentāri

VVZ
V
LAMPA ir tukšmuldēšanas un idiotisma festivāls, kurš degradē sabiedrību.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja