Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

KM plāno tērēt 20 000 eiro gadā sabiedrības izglītošanai par ebreju holokausta notikumiem Otrā pasaules kara laikā

Kultūras ministrija (KM) plāno tērēt 20 000 eiro gadā sabiedrības izglītošanai par ebreju holokausta notikumiem Otrā pasaules kara laikā, tostarp par Rīgas geto izveidi.

Kā informēja KM, ministrija izsludinājusi konkursu par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu sabiedrības izglītošanai par minētajiem jautājumiem.

No pretendentiem tiek sagaidīts, ka tiks organizēti publiski komemorācijas pasākumi, kas veltīti ebreju holokausta upuru piemiņai, kā arī ebreju vēsturei Latvijā. Tāpat tiek sagaidīts, ka tiks sagatavotas izstādes par ebreju holokausta notikumiem Otrā pasaules kara laikā, tostarp Rīgas geto izveidi, un nodrošināta to publiskā pieejamība.

Pretendentam jābūt gatavam nodrošināt regulāru informācijas apriti, komunikāciju un publicitāti par veiktajiem sabiedrību izglītojošiem pasākumiem par ebreju holokausta notikumiem Otrā pasaules kara laikā, tostarp Rīgas geto izveidi, lai aptvertu plašu sabiedrības loku.

Konkursa uzvarētājam būs regulāri jāievieto informācija par īstenotajiem sabiedrību izglītojošiem pasākumiem organizācijas tīmekļvietnē. Būs arī jāsagatavo informatīvi un izglītojoši materiāli, kā arī jānodrošina pasākumu publicitāte, pēc iespējas atverot dažādu sabiedrības grupu iedzīvotājus. Pārvaldes uzdevumu veikšanas laiks ir divi gadi, bet pārvaldes uzdevumu veikšanas vieta ir Latvija.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties KM tīmekļvietnes km.gov.lv sadaļā Finansējuma iespējas, kā arī līdz pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām - KM Dokumentu pārvaldības nodaļā, Kr.Valdemāra ielā 11a, Rīgā, 21.kabinetā, darba laikā: no pirmdienas līdz ceturtdienai no plkst.8.30 līdz plkst. 17.15 un piektdienās no plkst.8.30 līdz plkst.16.00.

Pieteikumi jāiesniedz KM Dokumentu pārvaldības nodaļā līdz 22.novembra plkst.17.15, nogādājot tos personīgi vai nosūtot pa pastu - Kr.Valdemāra iela 11a, Rīga, LV-1364, ar pasta zīmogu - 2021.gada 22.novembris, vai nosūtot elektroniski uz e-pasta adresi [email protected], parakstītu ar drošu elektronisko parakstu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja