Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas Nacionālā Dizaina balvu piešķir datu vizualizācijas rīkam Infogram

Šogad Latvijas Nacionālā Dizaina gada balva piešķirta par datu vizualizācijas rīku Infogram, izstādes stenda dizainu Civilizācijas nospiedumi un bērnu balansa ritenīti Brum Brum.

Balva par vizualizācijas rīku piešķirta Infogram pārstāvjiem, un apbalvojums par izstādes stenda dizainu Civilizācijas nospiedumi piešķirts autorei Ilzei Kalnbērziņai Praz, projekta vadītājai Zanei Zajančkauskai un tehniskajam konsultantam Jevgenijam Sisojevam.

Par bērnu balansa ritenīti Brum Brum balva piešķirta dibinātājam un vadītājam Krišjānim Jermakam, mārketinga direktoram Zigmāram Lācim, līdzdibinātājam Raimondam Tālem, rīkotājdirektoram Konrādam Šmitam, radošajam direktoram Oskaram Cirsim, meistariem Jānim Jirgenam, Edgaram Krūmiņam un produktu dizaineram Imantam Biseniekam.

Balvas galvenā partnera, IT uzņēmuma Accenture specbalvu Digitālais bizness ieguva zīmola dizains Soma un tā autors zīmolu dizaina studija Overpriced. Balvu saņēma komandas dalībnieki - radošais direktors Krišjānis Mazurs, dizaina direktors Aigars Mamis, dizaineris Ģirts Ulmanis un Jānis Klaučš, ilustrators Roberts Rūrāns un jaunākā radošā direktore Evija Krištopāne.

Žurnāla Deko specbalva piešķirta par interjeru privātmājai Cēsīs. Tā autors ir OutOfBox/Lolot design un balva piešķirta komandas pārstāvjiem - arhitektam Pēterim Bajāram, arhitekta palīgs Toms Loris, interjera dizainere Santa Meikulāne, projekta asistente Zane Kubiloviča.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja