Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Leģendāro klubu Piens nomaina jauna kultūrvieta - Skapis

Piektdien, 3.martā, plkst. 21.00 kluba Piens vietā durvis vērs jauna, iekļaujoša kultūrvieta Skapis, informēja kluba pārstāvji.

Pēc veiksmīgas 14 gadu pastāvēšanas, šā gada janvārī savas durvis slēdza tautā mīlētais un leģendārais klubs Piens, kura vietā tagad varēs apmeklēt jaunu kultūrvietu Skapis.

Jau gadiem ilgi daudziem Rīgas iedzīvotājiem un viesiem ir alkas pēc īpašas vietas, kur ikviens var svinēt savu brīvību, kā arī justies droši un pieņemts visās savas identitātes šķautnēs. Agrāk  LGBTQ jeb kvīru kopienai draudzīga vieta bija Golden, kas sniedza īpašu nakts atmosfēru. Vēlāk tautā atzinību izpelnījās Kaņepes kultūras centrs, kas bija kvīriem draudzīga vieta un kur Baltic Pride un Riga Pride laikā Praida nams bija radis savas mājas.

Jaunā kultūrvieta Skapis ir iekļaujoša kultūrvieta jeb arī heteroseksuāliem cilvēkiem draudzīga vieta, kuras vadītāji un radošie iedvesmotāji Ieva un Bruno paši ir kvīri un mērķtiecīgi rūpēsies tieši par kvīru kopienai draudzīgu vidi. Kā paši saka: "Mēs esam atvērti un brīvi savā domāšanā, mēs tiecamies pēc dažādības pieņemšanas mūsu sabiedrībā, svaiga satura un kvalitatīvas vakara un nakts programmas! Skapī varēs sastapt starptautiskus dīdžejus, DRAG mākslinieku šovus, dzīvās mūzikas koncertus un karaoke vakarus, vienlaikus baudīt svētdienas vēlās brokastis, politiski iekļaujošas sarunas un dažādus izglītojošus pasākumus."

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja