Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Licencēta jaunveidotā JVLMA profesionālā bakalaura pedagoģijas programma

Oktobrī licenci saņēmusi jaunveidotā Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas (JVLMA) profesionālā bakalaura studiju programma Mūzikas, teātra mākslas, dejas, vizuālās mākslas skolotājs, informēja JVLMA pārstāve Annija Bičule.

Programmas mērķis ir sagatavot skolotājus darbam vispārējās un profesionālās izglītības, profesionālās ievirzes un interešu izglītības mūzikas, teātra mākslas, dejas un vizuālās mākslas izglītības programmās.

Pirmie studenti Mūzikas, teātra mākslas, dejas, vizuālās mākslas skolotājs programmā tiks uzņemti 2021. gada jūlijā. Pirms tam Mūzikas akadēmija organizēs konsultācijas, kurās reflektanti tiks iepazīstināti ar iestājeksāmenu saturu un norises kārtību. Studiju process tiks īstenots sadarbībā ar Latvijas Kultūras akadēmiju (LKA) un Latvijas Mākslas akadēmiju (LMA). Jaunveidotās pedagoģiju programmas absolventi saņems diplomu ar apliecinājumu profesionālā bakalaura grāda iegūšanai mūzikas pedagogu, teātra mākslas, dejas pedagogu vai vizuālās mākslas izglītībā, kā arī apliecinājumu par skolotāja profesionālās kvalifikācijas iegūšanu.

Studiju programma tapusi Eiropas Sociālā fonda projekta Mūzikas, mākslas, dejas un kultūras studiju skolotāju studiju programmu jaunveide Nr.8.2.1.0/18/I/001 ietvaros, sadarbojoties ar nozares ekspertiem no Latvijas Universitātes, LKA, LMA, Daugavpils Universitātes un Liepājas Universitātes.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja