Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Laupītāju pāris izseko un aplaupa jaunieti

Sestdien, 26.jūlijā, Ķengaraga iecirkņa policisti īsi pēc pastrādātas laupīšanas aizturēja divus ļaundarus - vīrieti un sievieti. Viņi sekoja no trolejbusa izkāpušam jaunietim, uzsāka asu vārdu pārmaiņu un pēc tam arī kautiņu, kura laikā atņēma jaunietim mobilo telefonu un apmaiņā pret to pieprasīja 20 eiro.

Jaunietis prasīto naudu iedevis, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā.Pēc incidenta jaunietis nekavējoties zvanījis policijai. Policisti uzsāka laupītāju meklēšanu un drīz netālu no notikuma vietas aizturēja 1980.gadā dzimušu vīrieti un 1982.gadā dzimušu sievieti. Aizturēšanās brīdī sieviete pretojās un nodarīja miesas bojājumus policijas darbiniecei.Pret abām aizturētajām personām ir sākts kriminālprocess par laupīšanu grupā pēc iepriekšējas vienošanās. Pārkāpējiem draud cietumsods uz laiku līdz astoņiem gadiem. Pret aizturēto sievieti sākts vēl viens kriminālprocess par uzbrukumu varas pārstāvim. Sievietei par šādu likuma pārkāpumu var piemērot brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas