Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +7 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Pateicoties drosmīgam aculieciniekam aiztur divus dzīvokļa zagļus

Pagājušajā piektdienā Rīgas policija saņēma izsaukumu no iedzīvotāja, kurš bija pamanījis kādā Pērnavas ielas nama kāpņu telpā divus aizdomīgus vīriešus. Aculiecinieks ziņoja, ka vienam no dzīvokļiem uzlauztas durvis un abi vīrieši iznesuši vairākas mantas no tā. Vērīgais iedzīvotājs sekoja aizdomīgajiem vīriešiem un zvanīja policijai. Drīz pēc izsaukuma, pēc aculiecinieka norādēm, likumsargi Valmieras ielā aizturēja 1972. un 1989.gadā dzimušus vīriešus. Policisti pie viņiem atrada nozagtās mantas – televizoru un spēļu konsoli. 
13.jūlijā kāds drosmīgs rīdzinieks ziņoja policijai, ka viņš seko diviem aizdomīgiem vīriešiem, kuri iespējams apzaguši dzīvokli Pērnavas ielā. Neilgi pēc notikušā likumsargi aizturēja divus vīriešus aizdomās par zādzību no dzīvokļa.

Policijas darbinieki nogādāja abus aizdomās turamos iecirknī un noskaidroja, ka atrastās mantas ir no dzīvokļa Pērnavas ielā. Aizturētie vīrieši jau agrāk vairākkārt sodīti par zādzībām. 

Rīgas policijā sākts kriminālprocess par zādzību ar ielaušanos. 14.jūlijā tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu abiem aizturētajiem vīriešiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas