Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Trīs nepilngadīgi jaunieši mantkārīgos nolūkos nežēlīgi noslepkavo uzņēmēju

Aizvadītā gada nogalē par 63 gadus veca uzņēmēja nonāvēšanu Siguldas novadā policija aizturējusi trīs jauniešus. Visi trīs jaunieši bija izplānojuši laupīšanu ar uzbrukumu, bet laupīšanas laikā cietušais nogalināts. Uzbrucēju guvums bija vīrieša personīgās mantas un liela naudas summa, kuru nākamajā dienā jaunieši sākuši tērēt.

Aizturētie savu vainu noziegumā atzīst, liecina Valsts policijas oficiālajā Facebook kontā publicētā informācija.Svētdien, 2013.gada 29.decembrī, kāds strādnieks, dodoties pie sava priekšnieka, pie viņa dzīves vietas privātmājas pagalmā atrada vīrieša mirstīgās atliekas ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Līķis atradās aiz krūmiem, to visticamāk bija mēģināts paslēpt. Strādnieks par notikušo nekavējoties ziņoja Siguldas policijas iecirkņa darbiniekiem.Izrādījās, ka slepkavība pastrādāta 28.decembra vakarā laupīšanas nolūkos - vīrietim bija nolaupītas personīgās mantas un liela naudas summa – ap 7000 latu. Izmeklēšanas gaitā policisti nāca uz pēdām trīs jauniešiem, kuri daļu nolaupītās naudas jau bija iztērējuši. Aizdomās par šī nozieguma pastrādāšanu 30.decembrī tika aizturēti divi 1997. un 1999.gadā dzimuši jaunieši un 1998.gadā dzimusi jauniete, aizturētie savu vainu pastrādātajā noziegumā atzīst. Abiem jauniešiem kā drošības līdzeklis ir piemērots apcietinājums.Viens no jauniešiem pie vīrieša iepriekš bija strādājis, bet noziegumu plānojuši visi trīs kopā. Dodoties pie 63 gadus vecā vīrieša, viņi līdzi bija paņēmuši cirvi un divus nažus, ko izmantoja nozieguma pastrādāšanā. Par šo gadījumu uzsākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana.

Top komentāri

APŽĒLIŅ!
A
Pat bērni sākuši slepkavot. Redz,strādāt negribēja,bet priekšnieka naudu gan! Tā iet,kad masveidā tiek runāts par badā miršanu Latvijā. Arī šie trīs BADU MIRA.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas