Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Jurēvičs nekomentē saistību ar KNAB sākto kriminālprocesu Siguldas sporta kompleksa lietā

Būvuzraudzības uzņēmuma SIA Jurēvičs un partneri īpašnieks un vadītājs Māris Jurēvičs aģentūrai LETA atteicās komentēt uzņēmuma iespējamo saistību ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) sākto kriminālprocesu par, iespējams, kukuļa lielā apmērā izspiešanu saistībā ar būvobjekta nodošanu ekspluatācijā un par dokumentu viltošanu būvniecības objektā.

Jurēvičs, uzzinot, kāds ir žurnālista jautājums, divas reizes pārtrauca telefonsarunu, otrajā reizē vienīgi piebilstot" "Neko nekomentēšu".

Kā pirmdien vēstīaj Latvijas Televīzijas raidījums PanorāmaKNAB uzsācis kriminālprocesu aizdomās par kukuļa izspiešanu lielā apmērā saistībā ar Siguldas sporta kompleksa nodošanu ekspluatācijā.

Kriminālprocesa ietvaros KNAB darbinieki pagājušās nedēļas ceturtdienā aizturējuši arī vienu SIA Jurēvičs un partneri darbinieku, taču nav zināms, vai tas ir uzņēmuma dibinātājs vai kāds cits darbinieks. Neoficiāli zināms, ka pie aizturētās personas atrasti pāris desmiti tūkstoši eiro, bet ir aizdomas, ka kukuļa kopējā summa ir krietni lielāka.

Siguldas novada dome apstiprināja, ka korupcijas apkarotāju interese saistīta ar jau pērn nogalē pabeigto un iekārtoto Siguldas sporta kompleksu, kura nodošana ekspluatācijā krietni aizkavējusies.

Top komentāri

aber..
a
Jau pirms vairākiem mēnešiem ieklātais jums tika demontēts un veikti remonta darbi. Tikko izsludināts iepirkums par Siguldas Sporta kompleksa dzelzbetona konstrukciju pārseguma paneļu reālu izlieču deformācijas pārbaudi visu konstatēto defektu veiktiem remonta darbiem. Tātad pamatoti tikuši veikti remonti. Tātad būvnieks veicis nekvalitatīvu darbu. Kā ar pasūtītāja atbildību šajā?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas