Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Liepājā neapmierināti ar jauno atkritumu apsaimniekotāju darbu

Liepājas izpilddirekcija neapmierināta ar jauno atkritumu apsaimniekotāju darba organizāciju un kvalitāti, Rietumu Radio informēja Liepājas pašvaldībā.

Trešdien Liepājas pašvaldības administrācijas izpilddirekcija sasauca sapulci ar jaunajiem atkritumu apsaimniekotājiem pilnsabiedrību Vides pakalpojumi Liepājai un personapvienību, kuru veido SIA Eko Kurzeme un SIA Eco Baltia Vide, lai noskaidrotu iemeslus novēlotai atkritumu izvešanai un rastu problēmas risinājumus.

Sapulcē piedalījās SIA Liepājas namu apsaimniekotājs valdes loceklis Artis Rimma, klientu daļas vadītāja Sanita Nīmane un SIA Liepājas RAS valdes loceklis Normunds Niedols.

Pēdējo dienu laikā saņemtas daudzu liepājnieku sūdzības un pilsētnieki ir neapmierināti ar savlaicīgi neizvestiem atkritumiem. Galvenokārt neapmierinātība ir par pilnsabiedrības Vides pakalpojumi Liepājai darbu, kuras apsaimniekotā teritorija ir no pilsētas Dienvidu robežas līdz Tirdzniecības kanālam. Neskaidrības ir arī par atkritumu izvešanas grafikiem.

Kā informēja pilnsabiedrības Vides pakalpojumi Liepājai izpilddirektore Ramona Pitena, uzņēmums ir saskāries ar neparedzētiem sarežģījumiem un tehniskām problēmām, kuras pašlaik tiek risinātas. Šajā nedēļā uzņēmums jau ir operatīvi sācis izvest līdz šim vēl neizvestos atkritumus, kā arī papildu atkritumu savākšanas ekipāžas nodarbojas ar vēja un putnu izvazāto atkritumu savākšanu.

Pitena saprot iedzīvotāju sašutumu un atzīst, ka radusies situācija ir pilnībā nepieņemama un nav attaisnojama. Uzņēmums lūdzis iedzīvotājus būt saprotošiem un pacietīgiem.

Liepājas pašvaldības administrācijas izpilddirektora vietnieks Mārtiņš Tīdens uzsvēra, ka radusies situācija vairs nedrīkst atkārtoties. Visām iesaistītajām iestādēm un uzņēmumiem galvenokārt jārūpējas, lai atkritumi būtu izvesti laikus un iedzīvotājiem neradītu neērtības. Sanāksmē tika nolemts operatīvi strādāt, lai maksimāli ātri izvestu vēl neizvestos atkritumus.

Arī Rietumu Radio novēroja, ka pilsētas dienvidu daļā pēdējās dienās ir daudz pilnu un neizvestu atkritumu konteineru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas