Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Rīgā nevienam nerodas jautājums, kāpēc vajadzīga Pašvaldības policija, bet Rīgas mēra partijas biedrs Aleksandrs Bartaševičs uzskata, ka Rēzeknē bez šādas struktūras kļuvis tikai labāk.

Pašvaldības policija pāri novadu robežām

Pieņemot izmaiņas likumā Par policiju, varētu dot iespēju vairākām pašvaldībām kopā veidot pašvaldības policiju, un īpaši tas varētu būt izdevīgi mazajām pašvaldībām, kas vienas pašas savu policiju izveidot un uzturēt nevar. Latvijā ir arī pašvaldības, kas no savas policijas ir atteikušās, un ir pāragri spriest, vai šādi likuma grozījumi varētu mudināt to vadītājus pie idejas par savu policijas struktūru atgriezties.

Top komentāri

stalkers
s
Rēzeknē izdarīja pilnīgi pareizi un par laimi arī citur LV ir vietas, kur šo darboņu nav, jo ne jau drošība, bet gan administratīvās lietas un kvītiņu rakstīšana ir viņu prioritāte...kam ir visai attāls sakars ar vietējo iedzīvotāju drošību vai īpašuma aizsardzību ! Turklāt ja kaimiņu novada zaļie sāk sirot blakus teritorijās, konflikti ir neizbēgami, tāpēc jau arī Baldonē nekāda Ķekavas policija vairāk nav sastopama. Ir jāstiprina VP kapacitāte, nevis feodālas policijas jāveido !
BET
B
Kāpēc savas pašvaldības teritoriju nevarētu apsargāt zemessargi un maiņām, protams, par naudu, bet būtu daudz lētāk, jo maksātu tikai par dežūrām.
Lol
L
Mani noštrāfo, citi parkojas un viss vienalga, pat foto aizsūtu un nekas.... Darētu paretināt policijas rindas, savādāk sanāk, ka viņi pat necenšas .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas