Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Stiprā vēja dēļ Liepājas ostā ierobežota kuģu kustība

Stiprā vēja dēļ otrdienas vakarā Liepājas ostā ir ierobežota kuģu kustība - viens kuģis gaida, kad vējš norims, lai varētu atstāt Liepājas ostu, ziņo aģentūra LETA.

Liepājā vējš otrdien brāzmās sasniedzis 22 metrus sekundē, un arī patlaban vēja stiprums saglabājas tikpat liels, vēsta LETA.

Savukārt Ventspils ostā kuģu kustība vēja dēļ nav ierobežota - pirms pāris stundām viens kuģis atstājis ostu, lai dotos uz Antverpeni, informē aģentūra.

Vēja dēļ otrdien cietis Ventspils Zivju konservu kombināts – tam nolauzts uzņēmuma lielākais skurstenis, vēsta portāls Ventas balss. Tomēr negadījums nav ietekmējis uzņēmumu darbību, un tas turpina strādāt.

Kā ziņots, Latviju otrdien sasniegs vētra Katja, kas šķērsojusi Atlantijas okeānu no ASV austrumu piekrastes. Spēcīgs rietumu puses vējš Latvijā valdīs ne tikai otrdien, bet arī turpmākās divas dienas.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija, ka otrdienas vakarā Baltijas jūras krastā Kurzemes rietumos vēja ātrums brāzmās pastiprinājies līdz 23 metriem sekundē (m/s). Tik stiprs vējš reģistrēts arī Ventspils ostā, savukārt Ventspils lidostā ap plkst.18 fiksēta vēja pastiprināšanās līdz 22 m/s, Liepājas novērojumu stacijā - līdz 21 m/s.

Arī tālāk no jūras vēja brāzmu spēks daudzviet Kurzemē pēcpusdienā sasniedza 17-20 m/s.

Latgalē un Vidzemē vēja ātrums brāzmās līdz šim nav pārsniedzis 10-13 m/s, Zemgales rietumos - 16 m/s.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas