Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Svētku laikā gaidāmas izmaiņas ap 500 reģionālo autobusu maršrutu

Sakarā ar maijā gaidāmajiem valsts svētkiem, laika periodā no 29. aprīļa līdz 6. maijam gaidāmas izmaiņas vairāk nekā 500 reģionālo autobusu maršrutu, portālu Diena.lv informēja VSIA Autotransporta direkcija pārstāve Zane Plone.

Grozījumi sabiedriskā transporta kustībā būs arī pārceltajā darbadienā, sestdien, 21. aprīlī. Ņemot vērā vērienīgās izmaiņas maršrutu tīklā, iedzīvotāji aicināti pirms brauciena atkārtoti pārbaudīt autobusa kustības sarakstu mājaslapā www.atd.lv sadaļā Kustības saraksti vai jautājumu gadījumā vērsties pie pārvadātāja.

Sestdien, 21. aprīlī, reģionālo maršrutu autobusi kursēs saskaņā ar darbadienu kustības sarakstu, bet pirmdien, 30. aprīlī, sabiedriskais transports pasažieru pārvadājumus nodrošinās saskaņā ar sestdienas kustības sarakstu. Tāpat, ņemot vērā, ka svētku laikā mainās iedzīvotāju pārvietošanās paradumi, valsts svētkos, 1. un 4. maijā, kā arī pirmssvētku un pēcsvētku dienās, 29. aprīlī, 2., 3., 5. un 6. maijā, reģionālajos autobusu maršrutos tiks gan norīkoti papildu reisi, gan arī samazināts to skaits.

Izmaiņas gaidāmas reģionālajos maršrutos, kurus apkalpo 24 pasažieru pārvadātāji: AS Nordeka, AS CATA, SIA VTU Valmiera, AS Liepājas autobusu parks, SIA Sabiedriskais autobuss, AS Talsu autotransports, SIA Tukuma auto, PSIA Ventspils reiss, AS Rīgas Taksometru parks, SIA Ogres autobuss, Ekspress Ādaži, Galss Buss, Dobeles autobusu parks, Jelgavas autobusu parks, Aiva auto, AIPS Daugavpils autobusu parks, Dautrans, Balvu autotransports, AS Rēzeknes autobusu parks, SIA Jēkabpils autobusu parks, Gulbenes autobuss, Madonas ceļubūves SIA un Ceļavējš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas