Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā 0 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Attīstībai/Par! atbalstīs Dombrovska kandidatūru eirokomisāra amatam

Apvienības Attīstībai/Par! (A/P) pārstāvju sapulce ceturtdien paplašinātā sēdē nolēmusi atbalstīt pašreizējā Eiropas Komisijas viceprezidenta Valda Dombrovska (JV) virzīšanu eirokomisāra amatam.

Kā aģentūru LETA informēja A/P līdzpriekšsēdētājs Daniels Pavļuts, politiskās apvienības pārstāvju sapulce paplašinātā sēdē, klātesot apvienības partiju valžu pārstāvjiem, Saeimas, Rīgas domes un Eiropas Parlamenta deputātiem, lēma paust atbalstu Dombrovskim kā Eiropas Savienības komisāra amata kandidātam no Latvijas.

Latvijā tiesības nominēt pārstāvi darbam EK ir piešķirtas premjeram, taču lēmums šajā jautājumā ir atkarīgs arī no koalīcijas partneru viedokļiem.

Dombrovskis līdz šim izskanējis kā vienīgais reālais eirokomisāra kandidāts no Latvijas. Koalīcijas partneri par Latvijas eirokomisāra kandidātu spriedīs pirmdien, 10.jūnijā.

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) norādījis, ka koalīcijā nav izskanējuši citu iespējamu kandidātu vārdi uz šo amatu, kā arī viņš neesot sadzirdējis iebildumus pret Dombrovska kandidatūru.

Top komentāri

Hardijs
H
Sejpautis un APar azartspēļu un Krievijas netīrās naudas mazgātāju mafija var savā bandītu barā atbalstīt ko grib, bet paldies Dievam Eiropā šo provinces gopņiku viedoklis ir pilnīgi nesvarīgs.
es neatbalstu !
e
Plikpauris lai iet ieskrieties.
Hugo
H
Visi trīspadsmit sorosisti?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas