Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Attīstībai/Par! bez rūdītajiem neiztiek

Uzsverot savu piederību jaunajiem politiskajiem spēkiem, partiju apvienība Attīstībai/Par! pieteikusi komandu, kuras vidējais vecums ir 40,6 gadi. Visos vēlēšanu apgabalos kopumā ir 115 kandidāti, bet redzams, ka sarakstu augšgalā tomēr ir politikā daudzus gadus rūdīti cilvēki.

Top komentāri

demagoģija rullē!
d
Kur palika kosplejs par "jaunību"? Jau bez Pabrika, ar vecajiem kleptokrātiem Pūci, Pavļuti un Viņķeli muldoņa par "jauno spēku" izklausījās komiska. Tagad Paristu demagogi lidojumā nomainījuši vāļenkus un bez mazākās kautrības muld par rūdījumu. Nu tipa elektorāts ir tādi lohi, ka jau aizmirsis, ka vēl vakar tovārišči OIK atļauju izsniegšanas lielmeistari sevi dēvēja par pirmās pakāpes svaiguma jaunavām.
Kika
K
Latvijas pilsoni, ludzu, nebalsojiet par so it ka jauno veidojumu Par, kura ir tada pati zaglu banda kad ir sis it ka jaunas partijas Par locekli, sakot ar zagli Puci, kuru izmeta no EM par Latvijas valsts naudas izzagsanu, izsaimniekosanu, Pabriks, Stokenbergs - vislatvijas zagla A. Skeles uzticigie zagli, blezi...... Mans ieteikums, nebalsojiet par partijam, kuras ir kaut viens no bijusajiem ministriem, deputatiem, ieredniem, jo viniem visiem ir viens merkis, noturet un saglabat so pastavoso banditisko, zagligo rezimu kads Latvija ir izveidots 28. gadu laika.
Raimonds
R
Par! sastāv no vājiem pašlabuma meklētājiem, turklāt visi galvenie darboņi ir politiskās prostitūtas, kas pabijuši vairākās partijās. Par jauniem izliekas Pabriks, Bondars un Viņķele, kuri ir dinozauri, jo politikā ir vairāk kā 20 gadus un pa 4 partijām. Vienīgais, kas viņus vieno ir nespēja strādāt īstu darbu, tāpēc politika ir vienīgā iespēja nopelnīt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas