Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Nekā personīga: Grigules kampaņai būtisks atbalsts nācis no jūrmalniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tas tomer ir divaini.
T
Ka var ievelet Eiropas parlamenta personu par kuru nav zinams kas sponsoreja sis personas kampanu? Nav zinams kadiem saimniekiem Grigule kalpos, ja Afolfs Hitlers pieceltos no kapa un SLEPUS sponsoretu Griguli iznak ka pec Latvijas likumiem tas pilnigi likumigi.
grigule
g
es esmu grigule - govju meita kas nekaunibas del esmu iekluvusi Eiroparlementa. Darisu ko varesu, lai slauceju darbu uzlabotu ( melosu ka varesu + meginasu kluset ja bus kadas diskusijas kuras izradisies ka ir nepieciesamas ari smadzenes galva) Pelnisu ar pakalu ka varesu, jo ar galvinu man ta pasvaki... Sveiciens visiem kas mani atbalstija ... mana pakala visiem bus pieejama Ura - uz prieksu uz komunisma uzvaru
fabrika.
f
ne katrs var sarūpēt Eiropas fonda naudu ''Kājiņu'' celtniecībai
joška
j
Bijušais V biedrs? :)))) "Jums nav nemazākās nojausmas, kas V iekšienē darās, ja visi biedri zinātu, ko zinu es, "... Nu, tad faktus studijā! Klauns gatavais..
rubio
r
Vārds nav pamanījis, cik pamatīgi reklamējas "Saskaņa" ar saukli- mēs cīnāmies pret nabadzību, jo tā ir Latvijas problēma. Un viņi nedomā gara nabadzību, kaut tā ir daudz baisāka
Žetons
Ž
Nezinu, ko Latvijas labā būtu izdarījis Zīle. Grigule laikam ļoti uzkāpa šim demagogam uz patmīlības varžacīm. Tukšāku muldētāju par augstprātīgo un iedomīgo Zīli grūti sameklēt. Tikko ievēlēts, (vai iecelts) šis sprukstiņš jau demonstrē latvieša otro dabu - savējos neatbalstīt, bet ,,,līst bez ziepēm
Tu jau nerādies pillāks,un AR ZIEPĒ
T
Un kāpēc lai SPRUKSTIŅŠ nebūtu?
  • 0
  • 0
zumzumms
z
Viņš te nav vēlams
hrus
h
Viss labakais ka sc ap-dir-sās :))) vissi redz ka jus atbalstat kremla okupantus
latvietis
l
Nugan´am.... Neskaties kam ziedojuši,bet kas.Iveta ir tas cilvēks,kurš ar savu nekaunīgo attieksmi pret savas pašas selījumiem nebūt nav pelnījusi vietu eiroparlamentā,tur jau muldoņu pietiek,piem.Ždanoka,tagad ņūs divas,kuras blames Latvijas vārdu.
Pensionārs
P
Es tomēr balsoju par I. Griguli, viņa tāda smukāka, bērnu dakters A. Bērziņš jau arī nav slikts, tikai ilgi zvilnot Saeimā nobarojies, kā ruksis.
Cik tad nu tiem pensionāriem tā prā
C
Tik daudz, lai Grigule apjātu, un Grigules smukums - tas pat, kas cūkas sēžas smukums.
  • 1
  • 3
Kārklu vācietis
K
Urrā,pilnīgi loģiski esam no jūrmalas domes līdz Berlīnes ieņemšanai nonākuši.Idiņi.Griguli Putins iefiltrē Eiroparlamentā ar gudru domu.Notiks ES sagraušana no iekšienes.Steidzīgi informējiet SABu.
Kārklu vācietis
K
Lai arī esmu muļķis,taču ne idiots,kā tie,kas uz to Putinu ieciklējušies.
  • 0
  • 0
neesi muļķis
n
krievpederastijas roka (arī Grabules un Lenbja) stiepjas līdz krieviem,Krievijai Pļūteram
  • 8
  • 0
Kārklu vācietis
K
Laikam mans domugrauds murgaini noformulējās.Sākuma komentāri par Jūrmalas bagātnieku ziedojumiem,bet nobeigumā kā vienmēr vainīgs Putins,krievi un Krievija.Man tas šķiet smieklīgi.Bet Grigule?Nu dikti jau veiksmīgi savākusi naudiņas.
  • 12
  • 1
jelgvnieks
j
Ja kas, Jelgavas Domes iknedēļas krītpapīra lapele pirms tieši vēlēšanām bija pilna ar Gribules slavas dziesmām, kuras kopkorī dziedāja gan pats Rāviņš, gan Rivža...vārdu sakot, gandrīz visa Domes vadība.
  • 3
  • 0
PUTINS
P
Eiropiesi un Amerikani ir lohi. Es panemu Ceceniju panemu Gruziju panemu Krimu panemsu Baltiju un kad mani tanki bus Berline tik un ta tie lohi neko nedaris..jo vini ir lohi..
PIZDE-C
P
NU I LIKUMI EIROPAS SAVIENIBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja Adolfs Hitlers pieceltos no zarka un iedotu naudu Grigulei reklamas kampanai tad iznak ka Grigule ir ieveleta pilnigi likumigi.. un ja narkotirgoni iedos Grigulei piki tas bus pilnigi likumigi Eiropas savieniba..
skaidra bilde
s
Skaidrs ka Griguli sponsoreja KOLORADI, kaut kadam slimam dakteritim nevareja but tik daudz naudas lai nosetu visu Latviju ar Grigules fizianomiju, to vareja izdarit TIKAI MASKAVAS KOLORADI.. ar to ari apsveivu EIROPAS SAVIENIBU..
PAZINOJUMS!
P
Darba pienakumos butu noskaidrot kapec Zatleru un tagad Griguli un agrak Zaeruasu reklame Saskanas Centram piederosi reklamas neseji?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas