Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Rīgas satiksme un ZZS plūcas par aģittramvaju Rīgas ielās

Atsaucoties SIA Pilsētas līnijas piedāvājumam, Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS) priekšvēlēšanu kampaņas ietvaros ir izvietojusi reklāmu uz viena tramvaja un diviem satiksmes autobusiem Rīgā, taču par to iebildumus cēlis pašvaldības uzņēmums Rīgas satiksme, portālu Diena.lv informēja ZZS.Uzņēmuma Rīgas satiksme vadītājs Leons Bemhens uzdevis SIA Pilsētas līnijas noņemt no šī tramvaja un autobusiem Rīgā ZZS reklāmas tekstus "Šeit Tu vari satikt Zaļo un Zemnieku savienības deputātu kandidātus" un “Iekāp, Tu sastapsi domubiedrus”.

Šāds Bemhena solis varētu būt pamatots vienīgi tad, ja ZZS deputātu kanditātiem būtu aizliegts pārvietoties Rīgas sabiedriskajā transportā, kas būtu absurdi un neiedomājami demokratiskā un tiesiskā valstī, pausts paziņojumā.ZZS uzsvēra, ka šo reklāmu dizains un teksti bija iepriekš saskaņoti visās nepieciešamajās instancēs, tai skaitā arī uzņēmumā Rīgas satiksme. Bemhens vēstulē ZZS gan paudis pretējo - ar Rīgas satiksmi šāds noformējums neesot saskaņots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas