Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Saskaņa vērtēs Carnikavas novada deputāta Lejas rīcību saistībā ar notikušo kautiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET, KĀPĒC MASKAVA MELO > KA VISA PASAULE GRIB KRIEVU VALODU ? MAN IR IZNĀCIS RUNĀT AR ĀRZEMNIEKIEM ... VIŅI KATEGORISKI ATSAKĀS RUNĀT KRIEVISKI .....DABŪJU MOCĪTIES AR SAVU ŠVAKO VĀCU MĒLI !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
SASKAŅA BIJA UN IR FAŠISTU ORGANIZĀCIJA !
valexxis
v
Man bija doma vēlēt par Saskaņu,bet ja nu šādi šīs partijas deputāti uzvedas,tad domas mainīšu par labu...nevienai partijai!Lai nu kas tā uzvestos,bet vietējais deputāts,kuram būtu jārāda priekšzīme uzvedībā!
Neslāvs
N
Kādēļ pretlatviskai (pretvalstiskai) revanšistu organizācijai saSSkaņa Latvijā ir partijas statuss. Šis lielkrievu veidojums katras Saeimas vēlēšanas pārvērš par kārtējo latviešu valstiskuma referendumu. Tādejādi degradējot demokrātiju un brīvas vēlēšanas.
taisnā tiesa
t
Vācijā pakāra nacionālsociālistu vadību, pārējie tika cauri ar pērienu... tā tam būt ar Latvijas "krievsociāldemokrātiem"...
jopp
j
Nosūtīt spaidu darbos, tualetes tīrīt, nekādu izmeklēšanu! Punkts. Sen zināms, ka darba nometnes ir labākākais veids kā izdarīt "audzinošu ietekmi" , kad parasta audzināšana vai moralizēšana vairs nedarbojas. Pieaugušiem tēvaiņiem labākais veids ir piespiedu darbs. Ieģērbt rozā kombinezonā, lai saplūst ar pārējo pasauli;)) ...un uz priekšu- valstij vajadzīgas ogles!!!
Satversmes tēvs
S
Izklausās, ka divi auni saskrējušies. Uz laukuma drīkst atrasties tikai spēlētāji un tiesnesis, tāpēc vainīgs ir pirmais grūstītājs. Jaunieši savā starpā var lietas kārtot, bet ja konfliktā iesaistās pieaugušais, tad nav brīnums, ka arī otrs iesaistās.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
KAD LATVIJĀ BŪS LATVIEŠU VALDĪBA ? KAD DEPORTĒS VISUS KRIEVU MĒSLUS ?
Vilks met spalvu...
V
Šie komunisti-deputāti galīgi ožu pazaudējuši.Tas lops no jelgavas tāpat-sagrib kādu piekaut-piekauj,malumedības piekopj. Komunistu gājieni.Tipiski kpss pederasti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas