Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis
Ušakovs (no kreisās) un viņa vietnieks Ameriks lepojās ar viņu vadīto partiju labo sadarbību, biedējot vēlētājus, ka nekas tāds vairs nebūšot iespējams, ja varu pārņemšot labējās partijas

Saskaņas kandidātu prezentācijā Rīgā nododas politisko konkurentu pelšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sēlis
s
kalpi un vergi, nekad nekļūs kungi, jo viņi prot tikai rāpot un zagt, tādēļ balsosim par pārbaudītām vērtībām ,SC!
prezentācija
p
Ap vēlēšanu laiku mēram un viņa vietniekam jau būtu jāatrodas aiz restota loga,atbildot par izkrāptajiem 150000 eur,no Rīgas Namu Pārvaldnieka !
varbūt arī šiem?
v
Valdes locekļu atalgojums 2016.gadā: Ivo lecis - 72 398 eur Inga Bulgarina - 65 156 eur
  • 4
  • 0
Smējējs
S
Brīnos, cik tie cilvēki dumi, ka nesaprot - sava valsts ir jāizzog pašiem. Neizzagt nedrīkst! Jākapmj, kamēr vēl ir kas kampjams. Tāda haļava ne katrai paaudzei pienāk - grābt visu sev un nekas par to nebūs! Un nav ko te Saskaņai pa kājām maisīties - lai brauc uz Maskavu!
Ruta
R
Krievu partija Saskana noturesanas Rigas vadiba ir ka spogulis un atriebiba Latvijas valsts idiotiskajiem, zagligajiem, debilajiem prezidentiem, ministriem, ieredniem, Saeimaas deputatiem, kuri pedejso 26, gadus izlaupa Latvijas valsti un iznicina latvieus tautu. Riga par Saskanu balso krievvalodigie un viniem pievienojas ari latviesi (ka protests valdosajam banditu rezimam kads Latvija pastav 26 gadus), ka atribibu latvieus zagligajam partijam par 26 gadu genocidu pret latvieus tautu kads tiek veiksts pret latviesu tautu Latvija. Kad no Latvijas valsts dzivokliem tiks izmesti Rumpis, Vikene, Zaglers, Berzins un kad viniem tiks nonemtas nepelniti lielas pensijas un visas komunistiska laikmenta privlegijas kadas sie alkatigie, egoistiskie kretini sanem apzogot lidzcilvekus???
tādi esam
t
Vai mēs gribam, lai rīdzenieku budžeta naudu izsaimnieko brandavi, steleši, morozi, zolotihi, komari, abramovi, dubovi...? Nosauktie visi tiek turēti aizdomās, ka viņi, iespējams, ir iesaistīti aizdomās par Rīgas domei piederošo SIA līdzekļu negodprātīgu izmantošanu. Padomājiet taču ar galvu!
Smējējs
S
Cik vēl ilgi Dienas žurnālisti ņirgāsies par Latviju? Žurnālisti 26 gadus ieborē tautai, ka politika dalās tā: LAbējās LAtviešu partijas pret KReisām KRievu partijām. Cik ilgi tas pāķisms turpināsies? Esam Eiropā, kurā ir kreisie un labējie, bet nav vāciešu partiju, zviedru partiju, lietuviešu partiju. Ir Vācijas partijas, Zviedrijas partijas, Lietuvas partijas. Latvijā ir Latvijas partijas. Cienīsim sevi, tad arī citi mūs uztvers nopietni.
auditors
a
tieši tā , mums ir palikusi interfronte , tā pstāv uz kremļa propagandas pamatiem , kura kā aste velkās līdzi jau no 1990. gada , laiks būtu to nocirst,
  • 11
  • 5
nav tik vienkārši!
n
Ja Rietumeiropa būtu pabijusi 50 gadus zem krieviem ar patstāvīgu "atbrīvotāju" imigrāciju, tur būtu tā pati situācija, kas pie mums.
  • 15
  • 4
Saskaņa = Krievija
S
Laiks kremlinus padzīt opozīcijā.
kurbads
k
Tagad kārtējā valsts izlaupīšanas afēra, kur Latvija ar varas gādību tiks piespiesta no Kremļa Gazprom izpirkt LG akcijas, top ciešā Vienotības un Kremļa sadarbībā. Kāda atšķirība? Ka priekš lētticīgiem muļķiem Vienotība sevi dēvē par "latvisku"?
  • 4
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas