Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Vienotība un Reformu partija konsolidēs Saeimas frakcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ivars
i
To Zatleram jau vajadzeja darit daudz agrak. 3 gadi pazaudeti. Nevajadzeja naivi ceret uz vairakumu velesanas.
Tautiete
T
Interesanti, kā var kaut ko konsolidēt, ja pašu starpā vienotību un konsolidāciju nemana... Ja nu tikai uz pirmsvēlēšanu laiku izliksies, ka ir sakonsolidējušies? Noželojamas teātrītis.
N---ja
N
Cilvēks,kuram Dievs aizmirsis ielikt kaunu šūpulī,nevar nokaunēties ! Viņš spēj vienīgi sēdēt un šļupstēt zem kādas dižas pārdevējas tupeles un turpināt melot un "uzmest "jebkuru,tieši tā,kā to darījis līdz šim.Ja Vienotībai ir ievajadzējies šis dižais darbonis,tad var secināt,ka PASAKI,KAS IR TAVI DRAUGI UN ES PATEIKŠU,KAS ESI TU PATS !
ja
j
Zatler,mazliet nokaunies par saviem darbiem.
archiks
a
Vai tagad visi kopā būs tankistu partija?
Raitis = Muļķa Mazpisāns?
R
Lai Dievs dod Krievu impērijai drīzu bezsaules norietu.
HEijā
H
Sveicins galvenam Latvijas kukuļņēmējam JAUNAJĀ gadā !!!
kristine
k
ka var braloties, lai tikai tiktu pie piraga dali'sanas.Luk istie tautas nodeveji un krapnieki.
Bambaks
B
Vienotībai var ēst nedot, ka tik kaut ko "nokonsolidēt"! Visu valsti jau nolaiduši podā un "nokonsolidējuši", vēl viņiem nav gana, nolādētajiem!
keramzīts<Guņčam>
k
Čomiņ raksti jau nu pareizi,bet tikai pārāk gari.Gandrīz aizmigu.Raksti īsi un precīzi.Fakts.
bet
b
demagoģija jau tāda "īsa un precīza" nav nemaz iespējama.
  • 3
  • 0
Guntis
G
Mani, kā bijušo Reformu partijas biedru, interesē, ko tad V+RP+O6 (par O6 iekļaušanos esmu pārliecināts) spēs piedāvāt, izņemot pašu "labējo spēku konsolidācijas" ideju. Ko jaunu, sabiedrības interesēm atbilstošu, spēs piedāvāt politiķi, kuru līdzšinējā darbība Saeimā un valdībā Latvijas sabiedrībai neko nav devusi. O6 "uzmeta" RP nepilnu mēnesi pēc ārkārtas vēlēšanām. V ir vairākkārt nav izpildījusi nozīmīgas vienošanās ar RP dažādos balsojumos (tas ir izskanējis arī publiski). Un tagad šī kompānija pēkšņi spēs godīgi sadarboties labējo partiju konsolidācijas vārdā? Ielūkojoties V un it īpaši RP partijas programmās, ir skaidri redzams, ka neviena no šīm partijām nav izpildījusi virkni svarīgu, es pat teiktu, fundamentālu solījumu sabiedrībai. Arī pašreiz šis partijas nepiedāvā neko citu, kā vien "konsolidēšanos pret ļaunajiem". Citiem vārdiem - esiet par "mazāko ļaunumu". Kāds pamats ir kaut mazākajai ticībai, ka kombinācija V+RP+O6 vispār ir spējīga Latvijas sabiedrībai piedāvāt kvalitatīvu, tautas interesēm atbilstošu ekonomisko un sociālo politiku? Tādu, kas reāli spēs paaugstināt Latbvijas iedzīvotāju labklājības līmeni? Vai kaut mazākā ticība tam, ka formula V+RP+O6 ir spējīga izpildīt tai paredzēto uzdevumu - nodrošināt savas valsts iedzīvotāju labklājību? Jeb tā ir tikai izmisīga cīņa,lai saglabātu izslīdošo varu, amatus un ietekmi?
keramzīts
k
Studentam. Pareizi vaukšķi.Tu mani imponē.Fakts.
??
?
varbūt, ka labāk ir pamēģināt šoreiz NA, SC un ZZS
Tam politoloģijas students i.kurss
T
Ja tautas iznīcināšana, ko veic Vienotība, un Tu to neredzi, tad patiešām tā ir izglītības sistēmas vaina, kura apkalpo Vienotības kliķi, bet nedomā par tautas laimi.
  • 2
  • 2
politiķis un valstsvīrs Kārlis Ulma
p
Eiropas Savienības apskāvienos Linda Zauere 22.12.2013. Neskatoties uz to, ka Krievija jau sen ir zaudējusi politisko un mediju cīņu, piekāpusies Rietumiem, latviešos joprojām uztur histērisku paniku par Austrumu kaimiņu. Visa aritmētika no tāfeles ir noslaucīta un lieliem burtiem uzrakstīts „Enerģētiska atkarība no Krievijas”. Tā ir tāda eiropiešu šausmenīte bērniem. Un jaunā Latvijas prorietumiskā elite parazitē uz cilvēku iracionālām bailēm. Kas ir šodienas Latvija? Tas ir upurējams bandinieks uz šaha dēlīša. Tās loma ir būt par bloķējošu bandinieku visiem krievu projektiem. Mēs apkalpojam svešas intereses, bojājam attiecības ar Krieviju un zaudējam naudu no naftas un gāzes tranzīta. Bet amerikāņu draugi mums, latviešiem, uzsit uz pleca un saka: „Malači! Jums ir demokrātija!” Kāds eiropietis ļoti precīzi noraksturoja, kas ir demokrātija: „Tā nav tautas vara, tā ir demokrātijas vara”, bet mūsu visu laiku visizcilākais politiķis un valstsvīrs Kārlis Ulmanis par demokrātiju ir sacījis šādus vārdus: „Ne bads, ne mēris, ne karš, ne zemes trīces nav spējīgi kādu valsti tik ātri izpostīt, kā to spēj demokrātiskie principi, ja tie tiek par tās pārvaldīšanas principiem. Pirmie var gan nodarīt lielus materiālus zaudējumus un apturēt uz laiku tautas progresu, bet tie negriežas pret organiskās vienības ideju, kas visu satur kopā. Tāpēc pēc katras sabiedriskas vai dabas katastrofas tautas organisms atkal salasās, lai dzīvi turpinātu. Demokrātiskie principi ķeras pie pašu pamatu iznīcināšanas. Tie iznīcina papriekšu galvu un tās funkcijas piešķir rokām, kājām jeb kaut kam citam. No tā ceļas sajukums visā organismā, jo vienas pavēles vietā katra daļa sāk dzīvot pati savu dzīvi, nonākdama savukārt juceklī."
  • 2
  • 1
politoloģijas students i.kurss
p
Šaubos,ka tāda Linda Zauera reāli ir ar tik infantīlu,slimīgu pasaules uzskatu,ja tāda arī būtu,tad viņas uzskati ir kļūdaini un nevar Latvijas valsts-tautas varenību-veiksmi nu nekādi ietekmēt.Vienīgi,ja tādi nemākulīgi,nedomājoši jaunieši arī būtu,TAD TAD TAD tas būtu tikai liels mīnuss-pārmetums mūsu skološanas sistēmas vājuma vadībai.
  • 1
  • 1
Vārds
V
Nejauciet tur iekšā ZZesus,viņiem,jāapvieno vājie un jāveido stiprie novadi.Viņi vēl par maz ir bagātinājušies uz tautas un lauku rēķina
  • 3
  • 1
!!!!
!
Ar šo arī Vienotība iecirta treknu naglu savā zārkā. Apvienoties ar RP dienā, kad šamējie attaisnoja Voldiņa braukšanu uz modes skati - nu tas ir jāmāk.
sociālais
s
Na un SC vajadzētu arī apvienoties,tad viņi varētu pa īstam aizstāvēt gan krievu izcelsmes gan latviešu pilsoņus,jo intereses ta ir vienas-labklājība,konkurējoša pasaulē valsts iedzīvotāju izglītība un veselības sardze.Sakarā ar ISKANDERIEM pie Baltijas robežām ,varētu palielināt arī aizsardzības-armijas budžetu.
  • 0
  • 3
ruksis
r
Rižā Bestija un Zilais Nils abi baidās no vienīgās konsekventi latviskās partijas -- NA.
Joks.
J
Joks jau tāds, ka no NA vēl arvien neko latvisku neredz, izņemot to ka apsaukā krievus, bet tam daudz prāta nevajag, jo tagad uz šo noti noskajo'jušies arī Vienotības [pabiras. Kad NA būs īsta latviska programma un kad viņi beigs balstīt veco Vienotības kliķi, kura latviešiem tik daudz ļauna ir nodarījusi? Joks.
  • 2
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas