Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Vienotība un Reformu partija šķeļas jautājumā par augstākās izglītības finansēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Dabiski.Tik nekonkurentspējīga izglitība un vēl maksāt.Izdāļājiet savus papīreļus pa brīvu kā padomju laikos.Audziniet tikpat neapzinīgus studentus un speciālistus kā padomju.
Ja jau valsts atmaksās,
J
Tad arī valsts kontrolēs un spalvas putēs, ne pa jokam, gan slinkiem studentiem, gan vājiem rektoriem un sliktiem docētājiem.
  • 2
  • 0
Dr.xy
D
Latvijas Valsts Izglitibas ministrija ir iekluvusi Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieki,un SC / Vienotas Launuma Imperijas & GKR atbalstitaji : Vjaceslavs Dombrovskis, Anna Kononova,Tatjana Volkova un iespejams vel citi .
nākotnes drošībai
n
Pietiek jau arī ar to,ka mēs daudzi pēc būtības vēl neesam attīrījušies no impēriskās ideoloģijas,kas ir liela bremze cilvēku patiesai brīvībai,brīvam biznesam,labklājībai un attīstītai domāšanai.Vienotības priekšlikums par valsts atmaksāto augstāko izglītību vienu vārdu sakot ir visspozākais,kuri dzirdēti pēdējā laikā.
  • 2
  • 0
ihaha
i
Bezmaksas augstākā izglītība būtu tikai normāli!
Tautas balss
T
Tas ir miljons reižu labāks priekšlikums,kā SCGKR Ušakovi-Ameriki pensionāru un pārējo vizināšana Rīgas satiksmē.Bezmaksas augstākā,mūsu un ārrzemju jaunieši,kas studēs akredītās skolās ir un būs mūsu vislabākā,viskvalitatīvākā nākotne.Un likumsakarīgi,ka šo perspektīvo,ilgstspējīgo uz nākotni vērsto priekšlikumu iesniegusi mūsu gudrā,ar attīstītu domāšanu apveltītā partija Vienotība.Ceru,ka šis priekšlikums gūs vislielāko tautas atbalstu,jo nav nekas dārgāks,perspektīvāks un rezultatīvs,kā mūsu visu jaunieši,mūsu gudrās meitenes un zēni.
  • 1
  • 1
G
G
Nu tas krimināls kas skaitās RP šefs.
G
G
Vai burlaks mafijas boss no TM security arī to atbalsta???
Daunis
D
hmmm, ministrs šaubās, nu tad lai noskaidro!!!
Oskars
O
Un arī par LATA saglabāšanu un IZSAIMNIEKOTĀJU - PAKĀRŠANU TV tiešraidē !!!!!!
students
s
Vienotības Druvietes und co ,priekšlikums par budžeta atmaksāto augstāko izglītību ir ekselents,pareizs un fantastisks un ja Vj.Dombrovskis tam nepiekrīt,tad tās ir galīgas šausmas.
  • 0
  • 0
Han!
H
Tieši tā! AI bez maksas tāpat kā Igaunijā, Somijā, Zviedrijā un Vācijā. Nav lielāka ļaunuma par to, ko augstākai izglītībai nodarīja maksas studiju ieviešana. Rezultātā AI pārvērtās par naudas kāstuvi
Dr.xy
D
To: Han! ( 07.06.2013. 17:49). Vacija NAV bezmaksas augstaka izglitiba .
  • 1
  • 1
nesviest naudu vējā!
n
Vispirms vajag sakārtot pamatizglītību, lai nenotiktu tādas lietas par kurām pēdējā laikā lasam mēdijos. Vajag arī izskolot amatniekus, agronomus un tehniskos speciālistus, nevis sociologus, juristus un polītologus, kuri pēc tam nevar darbu atrast.
  • 4
  • 0
ērce
ē
Druviete: ""Mēs atbalstām bezmaksas augstākās izglītības ieviešanu." - - - - - - - - - - - - - - A.S.V, Kanādā, Austrālijā un daudzās citās bagātās zemēs NAV bezmaksas augstākā izglītība, jo šīs valstis nevar to atļauties. Bet bagātā Latvija (kurai trūkst naudas veselības aprūpei, demogrāfijas uzlabošanai, pensijām, skolotāju algām, policistu algām, utt) VAR to atļauties. Vai tas nav absurds?
ha
h
Kāpēc augstskolām nepieiet kā partijām - sadala budžetu proporcionāli izlaisto absolventu skaitam un beigta balle. Tā diskutēšana tikai visus sanaido un galu galā izmaksā dārgāk, rezultātā ir tukši un bezgalīgi pseidozinātniski strīdi par detaļām, kuras atrodas cilvēcīgu kļūdu robežās.
no malas
n
Kārtējā lettiņu sīkumainā nepiekāpība, kā saka, matu skaldīšana. Aizmirsuši valsts kopainu un arī elementāru principu, - gudrākais piekāpjas. Strīdās par to, kurš alus ir garšīgāks vai kura meitene ir labāka... Jo esot saviem vēlētājiem devuši kaut kādu abstraktu vai, pareizāk, naivu solījumu.
Kūka
K
Izmest tos plānprātiņus no RP vēstures mēslainē
skacnomalas
s
Kūka, ko bļauj? Esi kaut kāda Kūka no kārtējās iepelējušās mācību iestādes?
  • 1
  • 0
Ieva
I
Rotācija nebija slikta ideja. Lai gan, protams, vislabākais būtu sakārtot profesionālo izglītību, lai nebūtu tā, ka augstskolā stājas tikai tāpēc, ka profenes tiek uzskatītas par vietu lūzeriem, un rezultātā jau ārzemnieki ņirdz, ka Latvijā, piemēram ir pils sekretāru ar biznesa administrācijas maģistra grādu.
Guntis
G
Druvietes kundze, no kurienes valsts budžetā pēkšņi parādīsies 40 miljoni latu bezmaksas augstākajai izglītībai, ja vēl pirms pāris nedēļām notika nenormāla stīvēšanās par pensiju līdz 200 latiem indeksēšanu, kam 2014.gadā būs nepieciešami aptuveni 30 miljoni latu?
jāatbalsta:kargini,krasovicki,zahar
j
Pirdentija,50 bankas,locekļi,sexperti,padomnieki,lielmēdijs,misija u.t.t.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas