Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Vienotība un ZZS: Brokai varētu būt apgrūtināta tālākā darbība ministres amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Abi labi
A
Tagad skaidrs, ka Vienotība vienojusies ar ZZS, lai "noēstu" Broku.
lasītāja
l
Brīnums par NA! No Bordāna tika vaļā pirms pirms varēja apdomāties, kāpēc; no kāda cita pirms viņš varēja izdarīt to negodīgo darbu apmeklēt Brīvības pieminekli nepareizā dienā un laikā, bet no šīs tantes negrib šķirties par neko! Ir citi ar labāku reputāciju, ko likt vietā. SAB noteikti zin vairāk ko nedrīkst izpaust, tāpēc Straujuma tagad šūpojas no viena uz otru. Nedomāju, ka nepieciešams tieslietu ministrs, kam nevar uzticēties!
ABCD
A
Mērķis attaisno līdzekļus!
Vēlēšanas tuvojas
V
Cāļus skaita rudenī!
Priecājamies?
P
Par agru vēl!
ass
a
Kā var būt pielaide Brigmanim-čekistam?
Paši vainīgi
P
Nevajadzēja apgrūtināt!
K-K
K
...LIDZ SIM, BEZKAUNIGIE UZBRUKUMI UN APVAINOJUMI NA MINISTRIEM, BEZ PIERADIJUMIEM, VAI IEMESLIEM, TIKAI APGRUTINAS ZZS un VIENOTIBAS PIETIEKAMI AUGSTU VELESANAS % IEGUSANU ... UN TO LOKOMOTIVU ATKALIEVELESANU .. !
Adatiņa
A
Jautājums, Augustam Brigmaņa kungam,Jūsu attieksme jautājumā par Brokas kundzi ,ir pareizs,bet kāpēc mēs nedzirdam jūsu reālo attieksmi par Ivetu Grigales kundzi,vai Jums neliekas ,ka viņai vajadzētu atteikties no EK deput'tes pienākumiem,ja var ticēt publicitātei,tad Grigulei nauda savākta ne no visai godīgiem ziedotājiem, piekritīsiet? Kā Grigule varēs cīnīties par cilvēku labklājību,ja šo amatu sanēmusi ,kā avansu,no tādiem "Uzņēmējiem" kuriem tauta netic ?
Juris T.
J
SAB ir pietiekoši kompetenta iestāde, tās lēmums nav balstīts uz emocijām. Pēc šāda lēmuma es Broku pat privāti darbā nepieņemtu... bet valsts amatā, valsts amatā jau var... . Bet pareizi, ja jau jaunžeikarienes dēls varēja lidināties tādos galvu reibinošos augstumos, kāpēc Broka sliktāka?
Vārds
V
Ar ko tad bijušie padomju deģenerātu kompartijas mēsli ir labāki par Hitlera nacistiem?
  • 2
  • 0
bb
b
Jebkuram nākamajam NA virzītajam Tieslietu ministram arī būtu problēmas ar sponsoru ietekmi.
Tie nav sponsori
T
Nevis ar sponsora ietekmi, bet ar bijušajiem kompartijas darbiniekiem, kuri vēlas zagt tālāk.
  • 1
  • 0
kl
k
Straujuma, žurnālisti, sabiedrība un atsevišķi TM darbinieki vai nu ir nezinīši vai nu tēlo nezinīšus: 1. SAB nekad nav bijis nodots TM pakļautībā vai pārraudzībā. 2. SAB ir padots Ministru kabinetam (kopumā). 3. Ministru kabinets sev pakļauto (padoto) iestāžu pārraudzību realizē ar viena no Ministru kabineta locekļa starpniecību. 4. KNAB tāpat ir MK pārraudzībā un to dara Ministru prezidents. 5. Nez kāpēc ieviesusies tradīcija, ka SAB pārraudzību Ministru kabinets parasti uztic Tieslietu ministram (bet ne Tieslietu ministrijai). 6. SAB augstākstāvošā iestāde ir Valsts kanceleja (arī KNAB augstākstāvošā iestāde ir Valsts kanceleja). 7. Straujuma neko nevar lūgt Valsts kancelejai, viņa tai dod rīkojumus (Žurfnālists ir muļķis vai Straujuma ir muļķe?). 8. Kamēr Brokai nebija pielaides, nebija MK ko nodot SAB Brokas uzraudzībā.
nodokļu blēdim vienotības zaķim vie
n
bet viņš, kā Vienotības pārstāvis, izsaka partijas viedokli
  • 2
  • 0
SS
S
Jūdām, kuri bijuši padomju izdzimteņu kompartijas sekretāri, vispār nebūtu jāvirina žaunas.
  • 2
  • 0
Esošā sistēma ir nepareiza
E
Tas, ko cilvēks ir darījis (ar ko un kā kontaktējis) pirms kļuvis par valsts amatpersonu, ir viņa paša lieta. Sistēmai ir jābūt vienkāršai: Ja cilvēks tiek iecelts par amatpersonu, viņu iepazīstina ar noteikumiem, viņš parakstās un neizpauž. Ja pārkāpj - kriminālsods.
  • 5
  • 0
Vienotība un ZZS ir vienojušās &quo
V
Vienotība un ZZS ir vienojušās "pačakarēt" Nacionālo Apvienību un šīs partijas māk to darīt!
  • 5
  • 0
hmmm
h
Zaķim un Brigmanim es neuzticētu pieskatīt pat sava vecātēva aitu ganāmpulku. Kur nu vēl gar valsts noslēpumiem loņāt. Ja agrāk Latvijas specidienesti zinājās kauna savas "štelles" un operācijas darīt tā lai vismaz formāli tas neizsktītos pēc poltikas ietekmēšanas, tad takad jau pilnīgi atklāti, bez jebkādas kautrēšanās valsts noslēpuma statusa piešķiršana/nepiešķiršana ir kļuvusi par polittehnologu instrumentu - Broka, Naudiņš, Strīķe (viena grupējuma - SAB - cilvēki piešķir, otra grupējumu - ģenerālprokuratūra - atceļ), arī V.Dombrovskim, Viņķelei kaut vai dēļ Dombrovska ģimenes kredītu "manevriem", juridiski pilnīgi droši varēja ņemt nost piekļuvi valsts noslēpumam.
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas