Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vienotības kongresā pārvēlēs vadību un diskutēs par Latvijas ekonomikas izaugsmes virzieniem

18.septembrī notiks partijas "Vienotība" kongress, kurā politiskā spēka pārstāvji pārvēlēs vadību un debatēs par Latvijas ekonomikas izaicinājumiem un izaugsmes virzieniem, tautas labklājību un ataudzi, kā arī par klimata pārmaiņu vadību, aģentūru LETA informēja partijā.

Šis būs partijas jubilejas kongress, jo šogad aprit 10 gadi kopš dibināta partija "Vienotība".

Paredzēts, ka kongresa delegātus uzrunās Ministru prezidents, partiju apvienības "Jaunā vienotība" valdes priekšsēdētājs Krišjānis Kariņš, Eiropas Komisijas izpildviceprezidents Valdis Dombrovskis, Eiropas Parlamenta deputāte, Eiropas Tautas partijas grupas viceprezidente Sandra Kalniete, "Vienotības" valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens un citi vadošie partijas politiķi valdībā, Saeimā un pašvaldībās.

Gatavojoties 14. Saeimas vēlēšanām, kongresā notiks debates par Latvijas ekonomikas izaicinājumiem un izaugsmes virzieniem, bet vēlāk kongresa delegāti vēlēs partijas priekšsēdētāju un valdi, partijas domes vadītāju un vietnieku, kā arī revīzijas komisiju.

"Vienotības" kongress 18.septembrī notiks Valmierā - koncertzālē "Valmiera", Leona Paegles ielā 10. Kongresa sākums ir plkst.10. Dalība kongresā būs nodrošināta gan klātienē, gan attālināti, un klātienē būs iespējams piedalīties tikai ar derīgu Covid-19 sertifikātu. Arī mediju pārstāvji ir laipni aicināti piedalīties kongresā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas