Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Zaļo sarakstā startēs zoodārza vadītājs, bijušais VUGD komandieris un Rīgas lidostas šefs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ne-ne
n
Tikai ne šos, te tā ož pēc vēlmes ielīferēties brīvostā ka nelabi kļūst, Askolds Kļaviņš, Mein Gott!
Dias
D
- Holy Cow! Talk about small world!! That is so funny that you got it from Lucy's Mom and we didn't get introduced to Lucy or her flaimy until this January via a mutual friend and you got the disco ball last June crazy! I love seeing how things connect also proves we're dealing with all the right people, the ones that get out in the world, make things happen, and just spread the love! I definitely can't take all the credit though, my lovely fiance, Debby, is a HUGE part of it! Thanks for following along with us spreading love too!!
Kataklizm
K
Izmaksas nepārsniedza standarta darba slidunājuma ievietošanas izmaksas darba meklētājos? Izlasot šo apgalvojumu rūpīgi, rodas aizdomas, ka jaudīgas komunikāciju aģentūras iekšējo resursu izmaksas nav ierēķinātas.Bez tam Šķiet, Nolauz Kļaviņu ir vienlaikus gan spožais, gan arī paradoksāli ne visai veiksmīgais piemērs.Taisot kampaņu paši priekš sevis, Inspired radīja tiešām spožu sākumu. Bet pa vidu veselu mēnesi ilgs caurums Nu vismaz jocīgi. Mērķi šai publiskajai kampaņai bija tikai pieņemt darbā vienu speciālistu? Un to visā nopietnībā apgalvo mēdiju aģentūra? Šķiet, profesionāļiem vajadzētu būt dzirdējušiem tēzi, ka katra publiska parādīšanās (vai arī mēnesi ilga neparādīšanās) veido tēlu un reputāciju ?Aizdomas, ka pēc tiešām spoža sākuma ieslēdzās princips klients (kāds cits klients, ne paši) pirmajā vietā un pašu kampaņa gana sistemātiski turpināta netika. Citiem vārdiem kurpniekam savus zābakus pabeigt nebija laika . Varbūt arī reklāmistiem priekš labas un akurāti pabeigtas kampaņas labāk būtu noalgot ārēju aģentūru?Jācer un jānovēl, ka šīs kampaņas skaistais Case Study būs tiešām spožā iesākuma cienīgs!
pajoliņš
p
Super komanda! Nekad neesmu par viņiem balsojis, jo savulaik (kad bija vadošajā koalīcijā) viņiem bija iespēja glābt tautsaimniecību (ko arī deklamēja), bet viņi ir pārāk neuzticami!
vēsā
v
Jā, balsošu par zaļajiem
he
h
Lemberga saraksts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opis
O
Kas vispār ir ZZS? Partija, kura pašos pamatos ir uzspļāvusi Latvijai, jo zaļā zeme gadu simtos ir bijusi mūsu tautas dvēsele un ekistences pamats.Lai Dievs man piedod, ja kļūdos, bet Rozes nāve, Rāviņa smagā slimība un vēl šādas tādas viņu likstas ir kā brīdinājums, ka degradācijas pakāpe sasniegusi augstāko punktu, par ko partijas bosiem un viņu līdzskrējējiem vajadzētu nopietni padomāt.
:)
:
Vairãk par 1% nedabūs, cerams pat to nesavāks šī sc atbalsta biedrība.
pensionārs
p
Beļēvičs - miljonārs, kurš caur augstām medikamentu cenām aplaupa pensionārus. Kur molāre un kauna sajūta?
es
e
Kāds gan Beļevičam sakars ar zāļu cenām? Viņš jau sen savu aptieku biznesu pārdevis.
  • 0
  • 0
Pareiza izvēle
P
Zaļo saraksts vislabākais, jo reāli Latvijā tas nav nekas, var lavierēt un izlikties, un vienmēr atrasties tur, kur kas atlec!
dore
d
SC filiāle.
jj
j
Tas tak Aivara saraksts ar visu Silenieku priekšgalā!
zvirbulēns
z
Un mazāk sorosītu potēto ideoloģiju, lūdzu, jo es skatos jums ar pilns ar sorosītiem!
Dace
D
Pastāsti, kas ir tie sorosīti, ko viņi dara, citādi man liekas, ka Tu neesi normāls un vispār neārstējams, jo par to vien runā? Es, goda vārds, to nesaprotu!
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas