Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Āboltiņa: barikāžu laikā piedzima īsta ceturtā vara

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
imants
i
var jau nepiekrist viedoklim, bet uzvedies pats kā cūka.
Ministry of Truth
M
Cūka, nemuldi par lietām, ko nesajēdz.
Anna
A
Rubiks sir vienīgais godīgs cilvēks visā šajā bariņā. Viņam var nepiekrist - bet savu PSKP partijas biļeti viņs nav apēdis no bailem, kā gorbunovsi godmaņi, aboltiņi un parēji tabunsi -Dobelisi un Brigmanisi. Un tas ir mērs ar lielo burtu, nevis mūsu naudas ņemejs – sadalītājs partiju kasē kā visi šie žuliķi pēc viņa. Nav ko iebilst viņam! Iedzīvotāju zombēšana turpinās! Turpinās pastāvīgā to cilvēku biedēšana, kas 20 gadus trekno uz viņa ķermeni. Un, vai bija vajadzīgas pašas barikādes? Kā arī tur stāvājoši. Nu piedālijās teatralizēta, nevienam, izņemot ārvalstu žurnālistu pūļa, nevajadzīgā (kuriem visas šis dekorācijas arī tika uztaisītās). Ar tadiem pašiem panākumiem varētu sēdēt un dzert tēju vai šņabi siltāja virtuvē, nevis barikādēs un rezultāts būtu pilnīgi vienāds, jo pastāvēja vienošanās starp Gorbačovu un rietumiem par Baltijas valstu nodošānu. Bet virtuvē nebija nteresanti dzert degvīnu, un būtu jātērē naudu par to, kā arī varēja saņemt pa galvu no sievas. Bet šeit uz "barikādēm", haļavas degvīna bija plūstošas upes, un mājās "KGB" nebija blakus, tapēc arī izlādējas pa pilno. Visiem bija saprotams, ka, ja būtu kas nopietns, pirmais sauklis būtu: "Kājas, kājas glabjiet manu pakaļu!". Un pēc pāris sekundēm uz barikādēm vairs neviena nebūtu. Tā arī ir visa patiesība par barikādēm.
Anna
A
Bet kāds spēcīgs barikāžu popularizēšanas vilnis. Valdošie no visam tribinem taisa no tiem epohālo notikumu. Acīmredzot, kaut kas tiek gatavots kā otrs posms. Un šīs izrādes - pirmais solis. Tauta ne pārāk tic un pieņem šo propagandu, jo nekāda ceturtā vara tad nav dzimusi, bet ir dzimusi baltais drudzis aktīvākiem barrikadniekiem daudzdienu neierobežota dzeruma dēļ, kas mierīga pargāja aknu cirrozē tā paša iemesla dēļ. Starp citu, žurnālistos un kinooperatoros šava nevis OMON bet "svējie", šava mugurā – izmeklēšana to pierādīja. Tāpēc Aboltiņa liekuļo. Varat uzminēt, cik daudz meļu par barikādem būs pēc 20 gadiem, kad viss būs aizmirsts.
mja
m
Piedzima prostitūcijas sadalīšanās - žurnalistiskā, politiskā un ielas prostitūcijā. Divas no tā ir pie varas. Tātad demokrātiskākā ir ielas prostitūcija. piedzina demokrātija. Urā....
Oskars
O
Vai Solvita arī bijusi KOMUNISTU rindās ?
RE
R
RIZENITE ARI KULTURPRECES, KAS NEBIJA BLATOS IZTIRGOTAS ....... SARKANAJAI ELITEI !!!
RE
R
RUBIKS PIEVEDA GRANATAS UN TERORBUMBAS , LATVIESU IZNICINASANAI ...... SARKANFASISTU IR JATIESAA !!!
hosa
h
No visiem deputātiem barikādēs tikai Urbanovičs varētu būt bijis.Ā,nu jā,Rubiks arī.
prahtweeders
p
Viss pareizi,tādu Latviju kā šī bija spējīgi uzcelt tikai bijušie kultūrpreču tirgotāji.
Nu tieši tā nevis tautu
N
Soross mudina Eiropu atbalstīt bankas LETA 19. janvāris 2011 15:09
Lelle
L
Interesanti, kur tā kultūrpreču tirgotāja pati Barikāžu laikā bija, ka par viņas varoņdarbiem nedzird? Tagad lielā baļķa nesēja?
He he...
H
....piedzima īsta ceturtā vara... he he..., kura pie siles uznesa jenotēnus, kuri iznīcina latviešu nāciju un Latvijas valsti , kalpojot ārzemju naudas maisiem... hi hi... Forša 4 vara... he he...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas