Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Āboltiņa nav mainījusi nostāju, aizvien neplāno uzņemties premjera pienākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Politikiem. ka Aboltinai - apvainojot NA par sadarbibu ar SX partiju, un kuri neapzinas ko tie saka vai dara, un megina pielietot 'Lielos melus' savtigiem vai politiskiem merkiem, vairs nav vietas nakamaja valdiba ... ESAT ATMASKOTI ar savu savtigo vai ideologisko nostaju ... !
K-K
K
... Politikiem. ka Aboltinai - apvainojot NA par sadarbibu ar SX partiju, un kuri neapzinas ko tie saka vai dara, un megina pielietot 'Lielos melus' savtigiem vai politiskiem merkiem, vairs nav vietas nakamaja valdiba ... ESAT ATMASKOTI ar savu savtigo vai ideologisko nostaju ... !
Senais
S
Vismaz tik kundze, vai tās padomdevēji saprot, ka formāli vadīt Saeimu ar vienas balss tiesībām, ievērojot kārtības rulli, nav tas pats, kas būt valdībā galvenajam, kur lēmumu atbildības līmenis ir daudz augstāks un uzreiz pamanāms.
Ābolīti BRUSEĻES KĀPOSTS SAUC... HI
Ā
Hi hi...> Arturočka Kā, tavuprāt, Vienotības partijas priekššēdes likšana par prem-jēri ir Vienotības gremdēšana? Muldi un ar mēru, Arturočka- Vienotības kājslauķi! Ir gan cits iemesls kāpēc rižā mamzele negrib strādāt latvijas tautas labā kā partijas priekššēdei pienāktos.... ha ha... Šī "nabadzīte" grib pretendēt uz BRUSEĻES KĀPOSTU- kļūt par komisārieni bruseļē nevis te letiņu bauriem vergot.... hi hi... Miļoniņš kā no gaisa nokritīs un bruseļes penzija arī.... he he... Tā ka pelšēs un vosika laiki nekur nav juduši. Tādi letiņu kangari kā rižā šo plejādi tik turpina, izvarojot tautu un tad prom uz impērijas midzeni KĀPOSTIEM pakaļ.... ha ha... Un pati Vienotība ar zatlerēna salašņām rudeni pa skuju taku.... hi hi...
  • 1
  • 0
krokodils-visiem
k
Āboltiņa grib būt vai nu Latvijas Prezidente,vai arī laisties uz Eiropu.Viņai ir nepieciešama vara bez atbildības.
vēlētājs
v
Tad jau labāk kādu izgāztuves bezpajumtnieku, tam jebkuram būs mazāk nelietības un idiotisma.
Jāzeps un viņa brāļi.
J
Paldies Dievam!
j
Muļķu nav...
Kurmītis
K
Kas tās par tādām „ārzemēm”, uz kurām kundzīte bija aizbraukuse? Vai tik ne uz Briseli, ko? Aplūkot, kā izskatās Eiro-parlamentāriešu apartamenti, kādā krēslā kaut uz brīdi pasēdēt, dibenu patrīt, pamēģināt izbaudīt – kā tas būs – uz Briseli aizlaisties tad, kad te Lielie Sūdi sāksies? ... Kāds te „premjera” amats ? Ko jūs ? Solvitiņa tak mums ir nopelnījuse ar Lielo Karoti pasmelties no kopējās Siles, vai ne? ... :)))
Paklau, kurmīti -
P
tevi uzaicināja mākoņos sagaidīt Jauno gadu? Un tagad atkal zem zemes alas roc? Turpini rakt, cerot ka kādreiz atkal tiksi mākoņos, kurmīti...
  • 2
  • 5
!!!
!
Tā ākstīšanās ap to kandidātu jau ir apnikusi.Par ko trīs oligarhi vienosies,tas arī būs.Āboltiņa viņiem varētu patikt.
ivars graudums
i
Paliksim pie Pabrika! Un ja Beerzinj opa negrib, tad lai Dombrovskis vada valsti liidz rudens veeleeshanaam!
Taisnība
T
Teikšu, kā ir - visi Latvjas jenoti ir sapulcējušie SC pulciņā un nu tik gaudo, cik tik spēj!
velk uz pirmstermiņa vēlēšanām
v
pat ja S.A. piekristu vadīt valdību, tad ar bloka atbalstu vēl ministru amati jāsadala un TUA (termiņuzturēšanas atļauju) jautājums NA jāgarantē, ja V+RP nav blokā ar ZZS+NA (jo „mazie brāļi” ir sagaidījuši brīdi prasīt atbilstošu skaitu ministru amatu un savu noteikumu izpildu (TUA, ….), vai to V+RP var sniegt???), ja V+RP nav blokā ar SC (jo tad uz rudens S 2014: SC iegūtu, jo beidzot atzīta valdībā, V+RP zaudētu „nacionālo krāsu”), tad dažu NĒ attālumā ir pirmstermiņa S vēlēšanas, kurās: ieguvēji būs: a) tie, kas vienosies ar reģionu partijām, b) tie, kas saglabājuši „ideālus”, zaudētāji būs: a)jaundibinātās partijas un kustības, b)lunkanie, glumie un iedomīgie. P.S. ja V 3X ieteiks A.P., tad A.B „nē” palielina iespēju pirmstermiņa S vēlēšanām, jo A.B. kandidāts arī diez vai dabūs atbalstu S, toties atbildība uz A.B. par „nē” un pirmstermiņa S vēlēšanām, citādi balsotāji redzēs, ka V+RP nevar izveidot bloku un tā sekas – pirmstermiņa S vēlēšanas.
Jukums
J
Izskatās, Āboltiņa un, starp citu, vēl daži, saož ziepes un nepavisam nevēlas uzņemties kādu nebūt atbildību. Secinājumus par šo parādību un likumsakarībām izdariet paši...
Jānis
J
Solvitai un pārējiem zagļiem sen laiks aiz restēm.
  • 1
  • 0
Cik labi, ka biedram prezidentam sl
C
šis pat nesaož ziepes Eiropas fonda naudas izmantošanā Kājiņu celtniecībā...
  • 7
  • 3
Buba
B
Bet ja "piedāvājums, no kura nevar atteikties" nāks no paša krusttēva Lembuskoni mutes?
Lembuskoni un Bērziņkoni -
L
kā divi zābaki - pāris...
  • 5
  • 2
Kergers
K
Tā vietā ,lai kopā ar savu Jennnotības faunu risinātu milzīgo problēmu ar premjera izvēli, šitā kundzīte izklaidējas ārzemēs! Vai tas ir atbildīgi? Noteikti nē!!! Rīt atkal pabāzīs Prezidentam premjera nominēšanai kārtējo politisko sprāgoni! Un kāpēc gan pati negrib iet par premjera kandidātu? Nobijās? Nemīl savu valsti un negrib smelt ārā visus drebelīgā Briseles lācīša savārītos mēslus ar LM, lidkompāniju, pavasarī atdodamajiem fantastiskajiem valsts kredītiem u.t.t.? Vai arī Brisele galvā sakāpusi????? Pēc šādas rīcības neredzēt tai Briseli kā savas ausis. Tauta ir palikusi gudra un zinās ko izvēlēties.
Iespējams, Jūs, kā gudrais no tauta
I
izvēlējaties prezidenta amatam bijušo KPSS biedru un LPSR ministra vietnieku - kā tikpat gudrs komunisma cēlājs...
  • 6
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas