Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Āboltiņa par balsu pirkšanu vēlēšanās: Acīmredzot, kaut kas nav kārtībā ar cilvēku psihi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vija
v
Vai tad Aboltinas kundzei vispar ir tiesibas tagad kaut ko noradit,jo vina pati nenem vera veletajus un par visam varitem lien atpakal saeima.Izskatas ka vina cilvekiem uzsplauj un vinu viedoklis vinai neinterese.Liekas ka vinai nav nemaz kauna.Telo parak svarigo kundzi.
xxx
x
Man liekās, ka ar psihi kartībā kaut kas nav Vienotībai, tā izmisīgaa turēsanās pie kresliem gan Zaķim, gan Aboltiņas kundzei un gan jau arī citiem, par kuriem pagaidam prese kluse.Un nevajag vainot vēlētajus... ne jau viņi piedāvājās par naudu balsot.Būtu vismaz padomājusi ko runā.
untupati
u
Āboltiņas kundze, kā Jums ar morāles un cieņas jautājumiem?
Veletaja
V
Kur tada svaka bilde ielikta, kaa no aizkapa vinas 48, un spaktele arii par daudz.
Izbalsotā filazofē!
I
Ar solvitas nekaunību gan viss kārtībā.
mīļums
m
Mums diemžēl nav tikai krievu izcelsmes latvieši, kas aizvien dzīvo Padomju Savienībā. Tādi ir arī daudzi latviešu izcelsmes latvieši. Varbūt viņi neiet 9.maijā pie šī "padomekļa
Vari.....
V
vēl jau Elksniņš varēja piesolīt kādu atalgojumu ziņotājiem par balsu pirkšanu, kā nekā SC šajā sakarībā taču cerē uz papildus deputāta vietu! Tas gan viņiem nekā nedos,- tāpat "būs jāpaliek sētmalē?
brivpratigais
b
Rejiet vien Vienotību un citas latviešu partijas. Vai tiešām kāds latvietis grib , lai pie varas nonāktu SC ar savu elku Putinu-slepkavu un okupantu priekšgalā? Vai tiešām jūs gribat Ukrainas likteni? Un Sudraba arī iet pie sektantiem pielūgt Putina gaismas dvēseli , kaut gan Putina dvēsele ir melnāka par vismelnāko?
Termovīzors
T
Latvijas problēma nav krievi! Latvijas problēma ir nabadzīgie krievi..
t45b6245
t
Palasiet atpakaļ plkst 3 50 god. V publikāciju! CITEJU: "Daži momenti: 1. Šajā afērā galvenie vainīgie nav šī trijotne, bet desmitiem vai simtiem to, kuri no Kuzmina vai no kā tur iegādājās kaitīgo kodu un veica tā tālāku pieskaņošanu konkrētajām bankām vai cilvēku kopai un saviem kontiem. 2. Tīmekļa injekcijas ir sen pazīstama metode, kuru noteikti Čalovskis nav izgudrojis. Bez tam konkrētais apsūdzības rakstā norādītais pārveidotais bankas saskarnes ekrāns kādam bija jāpiesaista šīs bankas saskarnei. Vai Čalovskis bija visu šo banku klients? Savādāk šo piesaistīšanu paveikt nevar. 3. Latvijas prokuratūra un tiesas vispār nepārbaudīja pierādījumus, jo ASV puse tos nav uzrādījusi. Pieejams tikai deklaratīvs apsūdzības raksts. Pie kam Čalovskis "izskaitļots" no nika "maiami". Sorry, šāds niks Tīmeklī dažādās cilvēku grupās noteikti atkārtojas, un pats Čalovskis noliedz, ka viņam tāds ir bijis. Nu labi, šo noliegumu atmetīsim, bet par nika vienreizības trūkumu gan ir 100
Dot
D
Čekas cilvēciņš jau sevi izsmēlis.
eilāne
e
Bet protams ka partijas grēkus uzņems bandinieki, ne jau karalis vai dāma
aisbergs
a
MegaStoon.Com/1/?share... protams te sīkāk aprakstīts
rq
r
Sudrabai nāk viens likteņa sūtīts signāls pēc otra, bet šī kā negrib rimties, tā negrib. Bet... varbūt gribētu, bet striķīšu raustītāji neļauj?
hei,
h
Apskaužu tos IDIOTUS latviešus, kuri gāja balsot pa krievu latvija. Apsveicu
Dr.Āte
D
Kā ārstēšanās līdzekli iesaku tev kolonoskopiju.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas