Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Āboltiņa: Vienotība ostu valdēs nevirzīs savus cilvēkus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Christien
C
Zviedrijā situācija ar seiviešu tiesībām, manuprāt, ir daudz sliktāka nekā Latvijā. Ja Latvijā seivietes tradicionāli tiek uzskatītas par stipro dzimumu un tiek cienītas par to, ko viņas dara, tad Zviedrijā seivietei ir jādara ne tikai seiviešu, bet arī vīriešu darbi, ko viņa fiziski pat nespēj paveikt, un pretī tiek saņemts nicinājums kā pret vājāko dzimumu. Nav brīnums, ka Zviedrijā populāras ir pusaugu meiteņu pašnāvības un pusaudzes pārdod seksu internetā, lai celtu savu graujoši zemo pašapziņu. Ar visiem saviem likumiem viņi nav spējuši sasniegt pat to seiviešu cieņas līmeni, kāds Latvijā ir dabīgi, bez jebkādiem likumiem.
Caiya
C
I'm not esaliy impressed but you've done it with that posting.
ōmiš
ō
Man izskatās, ka tas notiek tāpēc, ka šobrīd vajag ZZS balsis Eiropas līguma atbalstam. Koalīcijā paņemt viņus īsti nevar, tad atpērkas šādā veidā. Žēl, ka Zatlers ir tik mīksts, ka nevar nosaukt lietas, kādas tās ir- viņu šobrīd apiet tieši tāpēc. Zina, ka zatlerieši neies pret Latvijas valsti un balsos, kā vajag, bet ar ZZS īsti nevar zināt (sk.balsojumu par Šleseru) .
Dakša
D
Nevirzīs, jo viņējie tur jau sēž, ērti iekārtojušies.
Ezis
E
Varbūt atrisiniet kardinālāk,likvidējiet valdes kā sugu ,jo kāda jēga no cilvēka ,kas nekā nejēdz no šī darba ar lielu algu un bez jebkādas atbildības??
nost ar lāčiem,vilkiem,jenotiem!
n
Eduards 24.01.2012 16:48 Problēmas drīzumā tiks atrisinātas. Sadarbojotiees ar ES speciālistiem, Labklājības ministrijā jau ir izstrādāts unikāls projekts - izbarot pensionārus suņiem. Projekts veiksmīgi jau palaists Šampētera ielā.
He he...
H
Toties iecels badīgos... he he... savus klonus... hi hi... olu-šeiniešus.... ha ha... melotāji- demagogi....hi hi....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas