Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Āboltiņa: Visdrīzāk par valsts kontrolieri šodien tiks ievēlēta Krūmiņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lapa
l
to aboltinu ar sudainu koku no latvijas dzit.
krunka
k
fui, ku tā āboliņa ir palikusi nesmuka un krunkaina..
Tā gan
T
Man gan šķita, ka tā otra sieviete bija solīdāka un svaigāku domāšanu, arī VK jāmainās, pārāk viss rutīnā iegājis. Turklāt Krūmiņa Sastrēgumstundā bija baigi pašpārliecināta un lecīga.
Milda tam Tā gan
M
Valsts kontolierei sen pateikt skaļāku vārdu nevis tikai kā Subrabai nočiepstēt, ka Vienotības mūdži palusām zog!
  • 1
  • 0
Vārds
V
Tātad, nevis drīz, vai drīzāk, bet visdrīzāk :).
zaza
z
tik tukšā amatā var ievēlēt vienalga ko
Pensionārs,kas nav vienaldzīgs
P
Ļoti patika,Saeimas priekšsēdētājas S.Āboltiņas skaidrojums par VK kotrolieru-kandidātu izraudzīšanas,apspriešanas gaitu.Es personīgi no savas logikas saku,ka nav labi,ka Elitu ievēl vēl uz entiem gadiem par valsts kontrolieri,jo viņa jau aktīvi,kā VK padomes locekle un kontroliere 8 gadus strādājusi un kā likums un Satversme saka,ka pēc 8 gadiem jāmaina zirgi,jo ir jau niķi,stiķi,rutīna,tradīcijas izveidojušies.VK galvenie kontrolieri ir kolegiāli visi padomes locekļi.Ļoti nevajadzīga bija arī aizejošās Sudrabas rekomendācija par pēcteci,kas viņai bija lojāla un vēl sliktāk,ka daudzus mūsu ievēlētos deputātus vazā aiz deguna rekomendācijas,izskatās,ka paši nav eksperti nav lēmēji.
Vienotības biroja pensītim09:38
V
Pareizi, pareizi. Vajadzēja ievēlēt solvītes jaunpupa draudzenes mammuci un tad viss būtu štokos... Šoferi un šoferienes vienotībai cieņā....ha ..h...
  • 5
  • 2
Nabaga riženīte. Veca un tauka pali
N
Laiks vienotībiņai pa skuju tacīti doties.... ha h....
Mjaa to Vienotības norietam (plkst
M
Ja valsts pārvalde jeb KĀRTĪBA turpināsies pareizi attīstīties,tad arī zels BRĪVAIS BIZNESS un vēl labāks būs DOCIĀLAIS TAISNĪGUMS. _____________________________ Apsmējos! Ja tā turpināsies nabagu, t.sk., strādājošo nabagu producēšana Latvijā (vairāk par 80%), tad patiešām ir stātāsies "PILNĪGAIS" sociālais taisnīgums Vienotības mērcē, kur labi apvēlušies un apmierināti būs tādi kā tava rižā , zaicis, caklītis, kempers, štokijs un viņu ārzrmju saimnieki. Turpini tik savus aņukus melst un taukos vāļāties. Tik neaizrijies no savas apmierinātības.
  • 4
  • 1
Kāds noriets,vai jums Mjaa
K
Šorīt LNT kanāla intervijā mūsu Saeimas priekšsēdētāja S.Āboltiņa,ka vienmēr labā formā,spoža,aktīva un ļoti kompetenta visos valsts attīstības jautājumos.Uz žurnālistu jautājumiem atbildēja skaidri,saprotami,ka valsts attīstībā darba pietiek visiem.Vārdu sakot patreiz mums ir paveicies ar VALSTS PĀRVALDI.Ja valsts pārvalde jeb KĀRTĪBA turpināsies pareizi attīstīties,tad arī zels BRĪVAIS BIZNESS un vēl labāks būs DOCIĀLAIS TAISNĪGUMS.
  • 2
  • 5
Mjaa
M
Lai nu kā, bet tas ir Vienotības noriets.
  • 2
  • 3
Sika
S
Šorīt "900" klausījos Āboltiņu. Tādas kā aizdomu sēklas tiek sētas Krūmiņas virzienā. It kā nevajadzētu neko sliktu teikt, bet šaubas paspēj izteikt. Demagoģijas paraugstunda
Joks.> ķeksis
J
Ja komentāri no rižās puses tik indīgi smīnējot nāca, tad gan tavam komentāram gan neticu. Joks.
  • 1
  • 1
eksis to Sika
e
Izmaygā ausis,tad klausies ziņas.Ne vienu sliktu vārdu ne par vienu kandidāti viņa neteica.Viņa bija korekta,izskaidroja visu,kā kandidātes izraudzītas,diskusijas kandidātiem arī ir bijušas publiskas un vairākkārt.Vīņa teica,ka attīstītas sabiedrības valstij nav labi,ka joprojām darbojas nolemtības-rekomendācijas kritēriji un deputāti ietekmējās no aizejošās Sudrabas rekomendācijām.Kas ir gudrāks 1 galva vai 100 galvu,es domāju,ka jautājumu nav.
  • 2
  • 2
Joks.
J
Laikam aizmirsi kā rižā Voldiņu par zaeimas spīķera vietu apspēlēja. Vēl jociņi gaidāmi no tā viņas zaeimas juristīša birojiņa, jo izrādīsies, ka Krūmiņas pilnvaras ir tikai līdz maijam. Joks.
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas