Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Aicina KNAB izvērtēt iespējamo korupciju Dzīvnieku aizsardzības likuma grozījumu sakarā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Orange Monk
O
Hm, bet kur iesniegums KNAB par vajadzību pārbaudīt, kas un par kādiem līdzekļiem finansēja ne jau stihisko protesta piketu pie valdībsas namiem, visu dienu reklāmas laikā pretprotestus raidīja radioSWH un radio Skonto? No kurienes nāca tie līdzekļi? Uzradies kāds vārdā/uzvārdā nezināmi zaļš miljonārs? Laura Karnīte pati? Kurš vēl? Kāda zviedru musulmaņiem daļa gar cūkām, līdz ar to, kāda starpība veidā, kā aitas, jērus un teļus, par kuru kaušanu faktiski runa, kauj musulmaņi un latviešu/Latvijas laucinieki? Kurš latviešu laucinieks aitai vai teļam bliež ar āmuru pirms kaušanas vai strāvu? A nu fiksi visiem pamuļķiem ekskursiju uz Latviju pie lauciniekiem! Demagogi tāpat aizmuks un izliksies, ka neko nezina.
slakteris
s
kas var pateikt kaadi ir tie tradiicijaam bagaatie cuuku kaušanas paņeemieni , sešdesmitajos gados , kad kolhozos saaka iepluust ļaudis no austrumpruusijas novada , paardeeveetaa par Kaļiņingradas apgabalu , ieradaas bez paseem jo tur taas glabaaja kolhoza pr taaja seifaa , šie izaudzeeja cuuku un kad bija jaanokauj , tad ar lielo aamuru dzina 200 mm garu naglu , kura bija izdziita caur deeli, cuukai pieree, triis krievi tureeja , kad vieteejiem večiem šii izraade apnika , šie piebeidza lopiņu lai nemokaas ... musulmaņi tie nebija , bet katrs riikojaas kaa maak , kaadas te tradiicijas , taadaa gadiijumaa pieņemt saeimaa likumu par lopu bendeešanu , tur specu ( lopaarstu un citu aakstu) papilnam , peec tam runaajiet par tradicionaalaam cuuku beereemm...
J.Biotops
J
Nopietni ļaudis parādās, Pat VAK atdzīvojies. Lai nu par ko, bet par korupcijas lietās viņu kompetence nav apšaubāma. Tik zaļi papagaiļi par velti nedzied, izskatās - kādam pēc „vides aktīvistu” trokšņošanas ir nopietna vajadzība.
dzeris - Orange Monk
d
Tur gan atļaušos nepiekrist, dzīvnieku aizstāvji ir vajadzīgi, jo cilvēki, vairāk vai mazāk, spēj aizstāvēt sevi paši, bet, dzīvnieki to nespēj.
ko pļurksti?
k
durnīt, Viesuļu saimnieks taču jau izteicās, ka sagatavojis dzīvesvietas musulmaņu strādniekiem, kurus ievedīs strādāt par kāvējiem.
Orange Monk
O
Ko vērti ir dzīvnieku aistāvji, kam vienaldzīgi cilvēki? Man vēl neviens nav spējis atbildēt, kas apmaksā reklāmlaikus no PRETinieku puses -- piemēram, Radio SWH? Tātad, kurš maksā un no kādas izcelsmes līdzekļiem, finansē darbavietu skaita samazināšanu Latvijā? Derētu arī kādu, kam pietiktu laika un naudas, lai iesniegtu prasību KNAB arī no šāda viedokļa puses.
dzeris
d
Tur jau tā lieta, tie atkritumi ir daudz bīstamāka lieta, bet par to klusums. Smieklīgākais, ka mums saeimā it it kā zaļie.
naftas zaļums
n
taisni par šo te jautājumu aktīvistiem bija komanda sacelt maksimālu troksni, lai pa burzmu pieņemtu Vējoņa dedzināmo atkritumu importēšanas lēmumu. "tika izprovocēts troksnis saistībā ar dzīvnieku nokaušanas jautājumu un tā ēnā pieņemts videi nedraudzīgs lēmums" (C)
dzeris - Miers Tev
d
Pareizi jau tas viss ir, bet, kāds tam sakars ar to, ka, kaut vai vienai firmai, liekas, 150 ;ģimenes tur bija, ļaus nopelnīt, un varēs ko eksportēt? Pirmkārt, neviens nav pierādījis, ka šī kaušanas metode traumatiskāka par parasto, te domas dalās. Otrkārt, kam tas nodara kādu ļaunumu, kur te kotrupcijas pazaīmes? Treškārt, ja mēs no tā atteiksimies, tāpat jau tos dzīvniekus kaus citur un pelnīs citi. Tāpēc, mani pārsteidz tā nostāja - aizliegt to darīt tikai Latvijā, nevis aizliegt vispār, tad to vēl varētu saprast.
dzeris - Bo
d
Uzstājas jau gan, bet, ne tik uzstājīgi, kā taisni par šo te jautājumu.
Bo
B
Nu es esmu viens no tiem, kas viņus uzpircis. Šogad esmu ziedojis dz. aizsardzības fondam 50 Ls. Ar lepnumu paziņošu par to jebkuram interesentam, arī bez policijas iesaistīšanas.
Miers Tev !
M
Bez šaubām, problēmas problēmu galā. Tieši tāpēc arī IR problēmas, ka pie varas izlauzušies garīgi slimi, bezjūtīgi cilvēki, kuriem pēc savas diagnozes nepiemīt kauna jūtas, nožēla vai līdzjūtība. Palasiet psihiatriju, un Jūs atpazīsiet ne vienu vien "tautas kalpu"' un īsā laikā "uzblīdušu miljonāru". Tieši tāpēc tiem, kuriem psihe ir vesela, SPĒJ saskatīt visas tās NESKAITĀMĀS MAHINĀCIJAS, ko "tautas masai"' mēģina ieskalot smadzenēs kā normalitāti,nevajag mudināt ēst košera gaļu, bet uzdrošināties runāt patiesību. Manuprāt, pienācis laiks atklāti runāt tiem, kuri saprot, kas notiek Latvijā un palīdzēt saprast tiem, kuri ļāvušies gadiem ilgi sevi muļķot. Dzīvnieku aizstāvjiem- P A L D I E S !
Bo
B
Demagoģisks jautājums komenta beigās - nav solīdi!. Dz. aizstāvji ar par nosauktajām problēmām uzstājas.
Šampēteris
Š
Vēl nekad neesam vērojuši tik spēcīgi motivētus dzīvnieku aizstāvjus. Kur viņi bija gadsimtus, kad latvieši kviecināja aiz pakaļkājām pakārtas aizgrieztas cūkas, līdz sirds tām izpumpēja pēdējo asintiņu ? Varbūt KNAB liksies interesanta tāda strauja pārmaiņa ?
ha ha
h
dzīvnieku aizstāvjiem iesaku vairāk ēst košer gaļu,būs veselīgāka domāšana un mazāk nevajadzīga stresa.KNABim vajadzētu painteresēties vai trokšņa taisītājiem pašiem nav darīšana ar korupciju.Kas viņus ir uzpircis !? Kam par labu viņi darbojas šajā gadījumā ? Latvijas valsts labā tas nav ,uzņēmēju labā tas nav lopiem ir pilnīgi vienalga kā viņu nokauj,ja tiek barots speciāli nokaušanai. Loģiskāk būtu,ja šie dzīvniekmīļi iestātos pret medībā dēļ izpriecām vai trofejām.Loģiskāk būtu,ja viņi iestātos pret vēršu(buļļu) cīņām. Pagaidām jandāliņam ir purkšķa vērtība zem deķa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas