Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Aivars Ozoliņš: Farss

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fakts
F
Otrā pasaules karā briti ir pazemojuši paši sevi sadarbojoties ar asiņaino Staļina armiju, kā arī pēc kara kopā ar Staļinu dalot okupētās teritorijas un ietekmes sfēras
Miks
M
...izrādās, ka Latvijas vēstures traģisko lapaspušu skaidrošanai Eiropā nav nekādas jēgas. Latviski runājot "esam aplauzušies"? Savādāk arī nevarēja izrādīties: mēs varam skaidrot cik vien gribam, bet eiropiešiem šā vai tā viss, kas saistīts ar SS un karošanu vācu pusē vienmēr būs noziedzīgs un labā sabiedrībā nosodāms. Un jābeidz baroties no ilūzijām, ka kāds kādreiz mainīs savas domas.
no malas (īstais)
n
Dobelis - glumais īdētājs :) sasmējos.
uldis
u
"esam aplauzušies Man nav ilūziju par Eiropu ,bet es vienmēr būšu par Latvijas dalību ES un pret Latvijas iekļaušanu krievu impērijā.Aplauzušies un saputrojušies ir Latvijas patreizējie ideologi, un viņi nav spējīgi skaidrot Latvijas vēstures traģiskās lapaspuses.Es varu teikt ,ka lasot Ozoliņa un viņam līdzīgo rakstus ,arī man kļūst nelabi,bet es tomēr saņemos un izlasu, jo esmu savas valsts un tautas patriots. izrādās arī intelektuālajā un demokrātiskajā Lielbritānijā priekšvēlēšanu retorikā nekas nav svēts. Es negribētu izcelt Lielbritānijā pastāvošo intelektuālismu un demokrātiju.Viņi gadiem ilgi nevar atrisināt Ziemeļīrijas problēmas,un diez vai viņi kādreiz spēs nosodīt angļu imperiālisma noziegumus ,ievedot Īru zemē citas tautas iedzīvotājus un iznīcinot īrus. Es latviešu leģionu salīdzinu ar latviešu strēlnieku bataljoniem 1.pasaules karā, kuri varonīgi cīnījas pret vācu imperiālistu karapūļiem,gan pret krievu cariskās impērijas karotājiem pilsoņu karā. Vēsture diemžēl neatkārtojas. Vakardienas avīzē G Sloga citē V Heigu,kas atgādina,ka Latvijas SS bija atškirīgs no vācu SS. Manuprāt Latvijai nekad nav bijis SS.Bija nelikumīgi organizētas karaspēka daļas vācu armijas sastāvā,kas varonīgi cīnījās.Un ja nu leģionā gadījās kāds noziedzīgs elements-vācu imperiālisma propogandas apstulbināts,tad Latviešu tauta pie tā nav vainīga.
Raimonds
R
Būtu jel vispirms žurnālisti tikuši galā ar mūsu pašu politikāņiem, pirms sākt spriedelēt par vienas no vadošās valsts pasaulē politiķiem. Ozoliņ, parādiet savu kompetenci pašmāju lietās, pirms mēģiniet savu roku starptautisku procesu analīzē...
Andris B.
A
Izlasīju rakstu un nokaunējos - nu kā mēs tā - tik neeiropeiski uzvedamies. Tiešām jūtos neērti.
vai die!
v
Nu, lūk! Esam klāt! Izrādās, ka "nacistu līdzskrējēju" kārts izspēlēšana attiecībā uz Latviju nav vien Krievijas "slimo iedomu auglis", izrādās arī intelektuālajā un demokrātiskajā Lielbritānijā priekšvēlēšanu retorikā nekas nav svēts. Un izrādās, ka Latvijas vēstures traģisko lapaspušu skaidrošanai Eiropā nav nekādas jēgas. Latviski runājot "esam aplauzušies"? Mūsu ilūzijas par Eiropu brūk viena aiz otras, bet mēs esam bezjēdzīgi tērējuši tik daudz gadus, lai šīs ilūzijas izbūvētu. Ir tiešām jābūt izcili naivam, lai gadiem būvētu smilšu pilis.
ilžux
i
Zīle tik foršs džeks bija (kādreiz), nu tās tiešām ir beigas. T.i., kopā ar VisuLatvijai. Beigas.
patriks
p
Dienas ofšoru īpašnieki jau atklāti?
dzeris
d
Patiesība ir viena - Tb nav citas izejas, kā radikalizētis un spēlēt VL lauciņā un VL metodēm, izspēlējot ksenofobijas un urāpatriotisma kārti. Vienīgā cerība iekļut saeimā ir atsaldēto "patriotu" un kesnofobu balsis. Zīle ir TB seja eksportam, Dobelis - vietējo bāliņu lietošanai, tā sacīt, kaut degradēts provokators, Latvijas seja Krievijas TV, bet "patriots" ," ko domā, to runā, kaut arī muļkis, bet krutais". Bet tas, ka biedrojas ar krievu neonacistiem - tas VL un TB elektorātu nemaz tik ļoti neatbaida, nu jūt, jūt viņi savstarpēju ideoloģisku tuvību.
gm
g
Jau vakar teicu - TB varēja skaļi un publiski britu tabloīdos iebāzt tam britu muldoņam sejā, ka viņi aizstāv neatkar'ības cīnītājus, kurus pēc 2PK čekisti mežos apšāva dēļ britu aristokrātu komunistjiem spiegiem - Kembridžas piecīšiem. Latvieši gadīja atbalstu no antikomunista Chucrchil Lielbritānijas, bet tā vietā saņēma lamatas. Navējošas. Kādas britiem tagad tiesības manipulēt ar vēsturi gluži Krievijas stilā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas