Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Aivars Ozoliņš: TP izslēgtā atmiņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
mīļo, aklo dzīvnieciņ ! "Nothing special" nav Jaunā Laika biedrs.
Karo
K
Kurmīt , Tavas muļķības mums negribas lasīt tādēļ neuzskati ka šī rakstu komentēšana ir tava prioritāte gandrīz kā personīgā blogā. Acīmredzot tev maksā par daudz krīzes laikā vajadētu samazināt.
dzeris
d
Jā, ko darīt ar TP - tas ir jautājums. Patreiz Dombrovskim jākaro divās frontēs - no vienas puses - ar TP, kas sabotē valdības darbu un nodarbojas ar šantāžu. No otras puses - "darītāju" uzaudzetā ierēdniecība, kura pretojas jebkurai reformēšanai, kuras uzturēšanai izlieto nesamērīgi lielu IKP %, un, kura ir valstij kā akmens kaklā. Šiem abiem valdības darbas būtu jāsekmē, reāli notiek puilnīgi pretēji. Un, kur tad vēl viss pārējais - nepieciešamība visiem griezt un būt tam vainīgajam. Neapskaužu Dombrovski.
Bite
B
Ko darīt ar šiem valsts kaitniekiem - TP? Nu nedrīkst atļaut turpināt šīs nelietīgās izdarības! Zatleram nekas nav šajā sakarībā sakāms, jeb viņš vēl cieš no zoodārza sindroma?
vdz
v
Ozolinš, kā vienmēr, precīzi un tieši!
Skaistule
S
Kurmīša un kolkoznieka komentārus grūti lasīt - klaji demagoģiski. Pretēji veselam saprātam.
ievuce
i
atvainojos, rullējat! :)
ievuce
i
Kruts koments. Ozoliņ, Jūs nudien rulējat! Izsmējos kā reti kad.
I.B.
I
Atliek vien cerība, ka ies uz labo pusi. To rāda tas, ka TĀDA AUGSTA ,it kā, partijas persona, kas uzdodas par "kurmīti", tā iekļaujas parasto vaukšķu diskusijās. Tā jau vien, būs, ka oranžiem bailes, ka nāksies atbildēt, par "darītājiem".
sodiba
s
diezgan dramatiski jau, bet varbut, ka ;shim bridim atbilstiigi
dzeris - Klusais
d
Tad es sapratu tā - par atbalstu NĪN TP prasa likt mierā Vašķi un Jakānu, un tos neaiztikt? Jā, tas ir ticams variants, zaudēt šos divus TP nozīmē zaudēt VID un lielas naudas.
dzeris - Kurmītis
d
Tavs "skaidrojums" ir viens murgs. Var jau būt, tu pats savai demagoģijai arī tici, nu tad tici laimīgs, nav vērts pat laiku tērēt.
lno
l
1. „sūdu mušu”vari paturēt sev. Man sveša nevajag ...:) _________________________________________- Izdomā kaut ko jaunu. Lietojot klišejas, tu tikai apstiprini savas galvas traumas.. Lai taupītu laiku un saudzētu portāla uzrauga nervus, turpmāk sauku tevi par ŠSM. 2,Tavas rupjības... _____________________ Nu nekautrējies - rupjībās tevi neviens vēl nav pārspējis:) 3,Kurš bija tas premjers 2002-2004. gados. _________________________________ Precīzāk 2002.gada 7.novembris – 2004.gada 9.marts, tad vēl nekāda burbuļa nebija. Pirmā trauksme tika celta 2005, gadā, kad Šlesers aicināja gāzēt. un ŠSM bauroja, ka bez inflācijas ES vidējo līmeni nesasniegt:) Ar Parex nekādas ziepes nav savārītas, ja atskaita pašu pārņemšanas procesu. _______________________ Ar pārņemšanas procesu jau tās ziepes savārīja, un kas tad bija autors, ŠSM?:) Vesels ēdis, ŠSM:)
Dzinchis
D
TP būs grūti iejāt baltā zirgā,tas zirgs jau ir apšļakstīts ar dzīvnieku asinīm.
Kurmītis
K
1. „sūdu mušu”vari paturēt sev. Man sveša nevajag ...:) 2. Tavas rupjības jau pašā sākumā tikai pierāda, ka tev nav taisbnība, tavi „atgumenti” ir no pirksta izzīsti un tāpēc savu pozīciju nākas „pastiprināt”, oponentu nolamājot .. tipiska jēlā tirliņa reakcija .... tepat blakus ir vēl viens tāds pats tavs „kolēģis” – lno, .... arī ļoti „argumentēti” vienmēr man oponē - palasi viņa „domas”, jūs dziedat vienkārši unisonā ! ... :) 3. Burbuli pūta visi kopā, jēlajiem nevajag nu kautrēties no savas autorības. Kurš bija tas premjers 2002-2004. gados, kurš aicināja letiņus ņemt kredītus bankās un nodarboties ar nekustamo īpašumu spekulācijām un spēlītēm akciju tirgos ? Kurš mainīja sievas, pirka lidmašīnītes, jahtas un dārgos močus ? Kurš uzpūta valsts aparātu līdz 15 ministrijām ? Kurš pats sev nozīmēja trīskārt lielāku algu nekā priekšgājējam līdzko pie siles tika klāt, a ? Vai tik ne jēlā laika repšiks. Tā ka paklusējis būtu par šo tēmu. Jēlie ir līdzvainīgi vairāk nekā jebkura cita partija uz mūsu politiskās skatuves, izņemot taukmūļus, pie esošās krīzes un tās smagajām sekām. Par Godmani. Ar Parex nekādas ziepes nav savārītas, ja atskaita pašu pārņemšanas procesu. Parex bija jāglābj. To tev pateiks ikviens, kuram cik necik smadzeņu galvā. A konkrēti – KĀ tas tika pārņemts – par to jāprasa atbilde galvenajam valdības padomdevējam - Rimšēvicam ... Ar SVF papīrs tajā brīdī arī bija jāparaksta, lai būtu nauda, ko maksāt janvārī pensijas. Bez šī Godmaņa papīra tavi jēlie tagad sēdētu sūdos trīs stāvus zem asfalta nevis vienkārši līdz ausīm, kā šobrīd. Pajoliņš lāčuks kopā ar savu zic-ministru pat jau apsolīto naudu nepsēj paņemt, kur nu vēl to sarunāt un papīrus parakstīt ... Šoferu dēlus amatos šobrīd liek kā reize jēlais laiks. Tev iedot sarakstiņu varbūt? Tā ka aizver savu smirdīgo mutīti un pietaupi spēkus. Tie tev vēl noderēs, kad nākamgad rudenī vajadzēs aģitēt par jēlajiem tirliņiem, kurus vēlētājs sūtīs nātres ravēt uz politisko kapsētu ... :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas