Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Aizkraukles bankas aktivitātes saista ar Krasovicki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MG-42
M
Fiļam- ja ir "nepatiesas baumas", tad kādas gan varētu būt "patiesās baumas'"?
Slota
S
Vo vo preciizi. Tikko jau atkal "politologs un LNT eksperts" zinjaas izpildijaas. Tiesaam riebiigi, kaa roka roku mazgaa.
anuka
a
"..tāda bija V.Krasovicka atbilde Dienai, ko baņķieris sniedza ar sabiedrisko attiecību speciālista Filipa Rajevska starpniecību." tādi mums tie neatkarīgie politologi, smiekli nāk. tad nauda smird vai nesmird, kā tur ir, Rajevska jaunsk-gs?
????
?
Tie ir tikai ziediņi......
Viskas
V
K&K nevar sedet kameraa, jo tur nauda nesaies!
Bille
B
Vai tā ir daļa no Parex bankas sadalīšanas? Maksātspējīgie klienti uz Par banku, bezcerīgie uz Ex banku.
Vaļenok
V
Ir vēl viena suga, par kuriem gan smejas, gan neieredz.... P.S. Labāk apkarojam zagļus kopīgi, tad būs labāk. Pretējā gadījumā būs tikai sliktāk.
brat2
b
Jaa, tiklidz Diena kautko lielaaku pakustina - dzeltena, bulvarprese, tendencioza. Labak neko tadu nerakstit, nemaz nemeeginat, labaak vajag uz preses konferencem godigi iet, sagremoto saturu atrakstiit, paldies par to teikt un tad, varbut, iespeejams, nebuut bulvaarpresei, bet jaukai aviiziitei.
Latvietis
L
Paši vien esam vainīgi, ka atļaujam dažādu sugu zagļiem un nekauņām valdīt.
!
!
Par ko tu te uzbudināti tērgā,opi, ko?
Vēsture
V
Vēsture rāda, ka ir labāk, ka smejas...
dzeris - Juksis
d
Labāk jau lai neieredz, nekā smejas, kā par latviešiem.
dzeris - naba dzeris
d
Un tu, laikam, nezini, ka viņi to var darīt tikai tāpēc, ka tādi kā tu latvieši var drosmīgi tos lamāt internetā, bet dzīvē ir viņu pakalpiņi un izsūtamie zēni, kā visa mūsu valdība?
AB.LV klients
A
Aizkraukles banka paplašina privātbaņķieru komandu 2009. gada 11. februāris Aizkraukles banka turpina savu klientu apkalpošanas standartu pilnveidošanu, nodrošinot saviem mērķa klientiem vēl lielāku uzmanību, palīdzību un iespējas. Pēdējo mēnešu laikā, aicinot darbā labākos no labākajiem, banka ir nozīmīgi paplašinājusi savu privātbaņķieru komandu. 2009.gada janvārī darbu bankā uzsāka jaunas privātbaņķieru komandas Maksima Saveļjeva, Konstantīna Korovina, Žannas Lipiņas un Žannas Novikovas vadībā. Jauno, pēc skaita jau septīto bankas privātbaņķieru nodaļu vada Olga Griškova. Līdz ar to Aizkraukles bankā šobrīd strādā skaitliski lielākā privātbaņķieru komanda Latvijā. Banka ir atvērta jauniem klientiem, tādēļ piedāvājam Jums pieteikties personiskai vizītei vai konsultācijai pa telefonu pie konkrēta vecākā privātbaņķiera — atliek tikai aizpildīt kontakta formu bankas mājas lapā un Jums izdevīgākajā laikā ar Jums sazināsies AB.LV privātbaņķieris. Ceram, ka šis jaunievedums padarīs mūsu sadarbību vēl ērtāku, patīkamāku un efektīvāku! Ilmārs Jargans AS "Aizkraukles Banka" Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs
Dita
D
Vai tad abiem K+K nevajadzētu jau atrasties aiz restēm?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas