Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Aizliedz tirgot zāles pašapkalpošanās plauktos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mamma
m
Dažas dienas atpakaļ uz speciālas receptes iegādājos zāles, taču paskaidrojumus par to blakusiedarbību uzzināju tikai izlasot lietošanas pamācību. Jā, un aptiekā farmaceits piedāvāja iegādāties vēl otru iesaiņojumu. Bet kāds bij ģīmis, kad atteicos to darīt....
Kaspars
K
Nu bet par pircēja paša paņemtajiem medikamentiem vienalga kasē jānorēķinās, kurā parasti strādā farmaceits, kurš tak var aizrādīt, ja dzersiet reizē to ar šito, rītdien būsiet beigts! Kam tad būs jāmaksā par aptieku pārbūvi??? Pircējam ne jau valdībai!
Iuze
I
Kāpēc VM nezina par pošu negatīvajām sekām un visus letālos gadījumus pieskaita pie vīrusu izraisītām komplikācijām? Šinī gadījumā, kad iznākums var tiešām būt letāls, ģimenes ārsti nekad nebrīdina par iespējamām smagām blaknēm, bet tikai truli izpilda bērnu potēšanas grafiku.
smukā
s
ne visi ir tik gudri kā tu un orientējas visu sīrupu, mikstūru, tabletīšu klāstā, lai izvēlētos tieši sev piemērotos un nesamiksētu kopā ar kaut ko galīgi nepiemērotu. manuprāt, higiēnas preces var būt tādos plauktos, bet ne jau zāles.
zzz
z
Nāksies pirkt ko aptiekārs cels galdā!!! ....to dārgāko! Jo kad paprasa, vai ir kas lētāks sagriež tādu ģīmi, ka bail skatīties...
Cope
C
Tagad nav īstais laiks jauniem ierobežojumiem. Kārtējā Dombrovska valdības kļūda.
!
!
Ķipēn, neraksti te atkal ar 5 nikiem. Vienu reizi jau visu pateici. Pietiek. Zāles nav maize.
nv
n
/.."šādi laikam valsts darbinieki mēdz pelnīt sev iztiku - vispirms strādā pie vienu noteikumu izveidošanas, ieviešanas un kontroles, tad pēc pāris gadiem tos maina un atkal ir darbs izveidošanai, ieviešanai un kontrolei...". .../ ====== nu desmitniekā!!
klo
k
židi noskauda
!
!
Gut
Andrew
A
..vai dies kaads gandariijums manaams Veseliibas iereednju sejaas par sho gruutaa smagaa ciinjaa izciiniito smago leemumu..uraa biedri..ar labi padariit darba apzinju varam saakt izstraadaat jaunus noteikumus, labojumus un labojumu labojumus..darba vienmeer pietiks..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Ilgvara Ķipēna blogs "Atļausim, lai aizliegtu"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas