Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Aizstāv tikai cittautiešus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marts
M
Nav labi, bet neko citu kā nievas un nicinājumu šī vecā sieviete, ja par tādu viņu var dēvēt, nav pelnījusi. Mums jābūt ļoti uzmanīgiem no jebkuriem Kremļa sūkātājiem.
Zetmenis >> zet
Z
Vācijas sakāve un prievu lupatlašu armijas uzvara bija lielākā neklaimē mūsu ēras vēsturē.
lopukopiena 9. maija atkal svines p
l
vai tomer 9. maijaa publiska psrs okupacijas armijas,un sarkanarmieshu agresoru suminashana LV teritorijaa ir kriminalsodams noziegums,jo zveriski kurinas naidu un aizvaino latvieshu godu un cienju?
zet
z
9 maijs ir Uzvaras diena pār fašistisko Vāciju.ir brīva izvēle-gribi svini,gribi nesvini!
  • 0
  • 1
lux
l
Pie tā, ka okupanti, masveda rusifikācijas rezultātā sabraukušie un viņu pēcteči nerunā latviski (nu jau pat izliekas, ka nesaprot, ko nozīmē "labdien") paši vien lielā mērā esam vainīgi. Kāpēc ir tik daudzi, kuri tiklīdz kā kāds no iepriekšminētās kategorijas pauž savu nicinošo atitieksmi pret valsts valodu, tūlīt pāriet uz krievu. Galu galā, ja jau tik grūti ar latviešu valodu, ir jau citas svešvalodas, kurā sarunāties. Politiķi arī lauzās kreiviski, it kā demonstrēdami savas lieliskās okupantu valodas zināšanas. Kaut gan nemaz tik labi nesanāk, ļoti daudz kalku u.c. LiElisks piemērs - Mārtiņš Kaprāns. Pašcieņas pilna stāja. Paldies viņam! Kaut viņam būtu vairāk sekotāju.
Jānis
J
Visiem krievvalodīgajiem sen jau bija laiks runāt, rakstīt un domāt tiikai latvisdki. Kas to vevar, negrib, tiem nav vietas Latvijā. Neviens latyvietisd viņus uz šejieni nav saucis. Ždanoku, ar visu viņas žīdu mafiju, sen jau vajadzēja izdzīt no Latvijas.
FABRICATI DIEM, PVNC!
F
Ā, tātad SC no graždanokas Ždanokas viedokļa nav pietiekāmi fašistiska organizācija, jo arī nekrievvalodīgos atzīst par cilvēkiem? 8D
kresiite
k
jā jā kopā ar krieviju, vienu dienu pamosties no rīta un šauj no jumtiem snaiperi cilvēkus nešķirojot, bet vakarā jau bombardē, prokrieviskie algotņi.
Klauns
K
Man pietiekami daudz t.s. krievvalodīgie draugu un paziņu lokā. Neviens Ždanoku neņem pa pilnu. Par naudu viņa runā, un par naudu līdzskrējēji piketus taisa. Tas viss ir cirks. Par naudu!
Ivan Ivanovič
I
Nahrena ti zdez komu to nužna. poehalabi k putinu iživi spokojno
Ivan Ivanovič
I
Nahrena ti zdez komu to nužna. poehalabi k putinu iživi spokojno
Rukmanis
R
Sākumā būtu izvērtējusi komunistu nodarīto postu, kad bez nekādiem kariem bojā aizgāja desmitiem miljonu. Biedrene bijusī komuniste, būtu paplātījusies ar šīm zināšanām arī gan Maskavā, gan Briselē. Mēs jau to zinām, bet tev vajag atgūt smadzeņu podu.
Ak
A
arābi - labākie un taisnīgākie cittautiešu aizstāvji Latvijā un citur Eiropā. Taņa un Cilēvs rulē kā ierasts.
Valodja
V
Skatijos televizija kur ta odze uzstajas maskava un kudija krievus pret Ukrainiem. Gebels no skaudibas apgriestos zarka.Tas netiktu propogandas zina tai tuvuma. Kadu zulti ta leja uz "braligo" Ukraina tautu.Tada sajuta ka ne krievi iznicinaja ap 8 miljonu Ukrainu 30 gados bet otradi. Kiselovs un Zdanoka ir launuma iemiesojums krievijaa.Ka zeme nav tos aprijusi?
Mana doma
M
Ļaunuma iemiesojums,laikam pats velns viņai palīdz.Normāls cittautietis Latvijā dzīvo labi,tāpēc jau arī uz Krieviju nebrauc,Stulbā bāba.
Juhans
J
Ja letiņš runā krieviski, vai viņš ir krievvalodīgais? Tad viņš var cerēt uz aizstāvību.
Vārds
V
Ja letiņš runā krieviski, tad Ždanoka viņam der!
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas