Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Aldermane: vētra ir tādēļ, ka esam iekustinājuši šo sarūsējušo kuģi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tnt
t
Izklausās, ka tantiņai ir kaktuss vienā zīmīgā vietā, hahaha
Mamma
M
Un ziniet? Ja bērns jau iet privātajā dārziņā, tad nemaz nevar pieteikties tajā dotētajā grupā.. Nu tā sanāk, lasot 12.punktu saistošajos noteikumos... neko nesaprotu.
jautājums
j
Problēma ir tajā, ka RD taisās veikt iepirkumu, un privātajiem b/d jāpiedāvā jaunas grupas. Ko nav reāli izdarīt lielākajai daļai normāli strādājošo privāto b/d, jo tie jau ir pilni, un fiziski nav vietas grupām. Tad nu, iepirkums paredzēts jauniem b/d -jaunās telpās. Un tagad, var vairākas reizes minēt - vai šiem jaunajiem lielajiem privātajiem dārziņiem, kam paredzēts uzvarēt iepirkumā, - varētu būt kāda saistība ar RD?
Žora
Ž
Ineresanti, ka RD jau 2007. gadā apstiprināja plānu likvidēt rindas 3 gadu laikā. Aizpērn solīja 3 gadu laikā, pērns solīja 3 gadu laikā.... NU jau laikam beidzot izdosies arī neko nekustinot - paši iznīks, aizbrauks...
xxx
x
noskatoties 100.pantu radās iespaids ka šī vecene ir visu varena, viss "gudrākā" .Sarunu biedru viņa neciena.Sēžot pozā"es tak esmu deputāte" un tāpēc visgudrākā,pārējos nepārtraukti pazemojot un apsaucot.Domāju,ka viņu sen vajadzēja patriekt,kopt mazdārziņu un demonstrēt uz soliņa savu "varenību"
jautrais
j
... jāsāk ar to, kas izšeptēja bijušos bērnu dārzus.... un kura partija sēdēja tad pie šprices..zem katra dokumenta ir paraksti...un atradīsies 50 miļjoni..
komjaunietis
k
aldermane saviem privatbernudarzu sorosiešiem izkartojusi prāvus līdzekļus,kaut gan vareja risināt pavisam vienkarši: nauda seko bernam,jo tagad bez kukuļošanas neiztikt
drakons
d
Kādas rindas - vairs jau nebūs tik daudz bērnu. Vai Aldermanei vispār ir kāda sajēga par to, kas viņai jādara? Šķiet, ka nav.
Maja
M
Vai E.Aldermane nav pārāk ilgi aizsēdējusies augstos amatos? Teksts par b/d rindu likvidēšanu 3 gadu laikā jau vien ir ko vērts, ja rindas tiks likvidētas tas būs Dombrovska, nevis Aldermanes nopelns. Dombrovskis ļoti cīnās par to, lai Latvijā dzimtu pēc iespējas mazāk bērnu un pēc iespējas vairāk kopā ar saviem vecākiem aizbrauktu no Latvijas, tā ka scenārijs, ka 3 gadu laikā rindas tiks likvidētas ir ļoti ticams.
berberis
b
Paskatieties kādās ēkās atrodas daļa privāto bērnudārzu - tās ir bijušās bērnudārzu ēkas, kuras par sertifikātiem tika privatizētas, lai veidotu privāto p.i.i. biznesu - tas ir biznesu ar peļņu....
anne
a
nu-Aldermane... tas jau ir kā sugas vārds un izsaka visu! Ja nemaldos, tad ši pašpārliecinātā, neiecietīgā (kaut pēc vakardienas TV raidījuma 100.pants) būtne taču knapi izspruka no cietuma restēm tajā Pilsonības krimināllietā. Ļoti nepatīkams cilvēks un neesmu viņu nekad sasitījusi ar skaidrām, tīrām lietām. Arī šoreiz acīmredzot kaut kas tiek duļķots, bet šī pat pie vārda nelaiž oponentus-fuiiiiiii
dins
d
sieva psihologs sez uz divana un cauri redz saj kundzei. pretigs cilveks, jo...... un varetu sekot kermena, valodas, un zinamas pieredzes balstits raksturojums. Pretigs cilveks, glums un nevelams...................
Jukums
J
Es atkal nesaprotu šo problēmu jau pašos pamatos. 1.Trakajā privatizācijas procesā taču daļa bernudārzu tika pa lēto atdoti (droši vien - savējiem). 2.Tagad izrādās, ka bērnudārzu ir par maz. (ko gan tādā gadījumā prognozējuši ir politiķi un "specialisti"?) 3.Tajā pašā laikā skaitļi neapstrīdami liecina, ka dzimst par maz bērnu un mums draud izmiršana. 4.Valsts nekustamajiem īpašumiem ap 40% ēku esot tukšas. Vai tiešām arī šeit nevar meklēt risinājumu? 5.Droši vien, daudzas audzinātājas arī ir bez darba. 6.Kas notiek ar likvidētajām skolām? Tās taču visvieglāk ir pārveidot par bērnudārziem. Kopumā paliek iespaids, ka deputāti joprojām cīnās, bet nestrādā. Un, pie reizes, mēģina pabalstīt atkal kādu savējo biznesu ar Ls125 par bērnu.
Senais
S
Beidzot sagaidīju apstiprinājumu tam, ka vējš ir tāpēc, ka koki kustās.
oops
o
Beidziet klupt virsū vecajai Eiženijai. Viņai atnāca un teica - politiskajam blatņikam vajag dīlu, ņem un organizē maksas dārziņu afēru. Nu viņa dara, kā liek. Tas blatņiks jau kaut kur drīz vien izlīdīs, kad redzēs, kuram maksā. Bet Izgītības komitejas deputāti, Izglītības departamenta ierēdņi - tie ir politiskas prostitūtas, kas piekrīt. Un tagad vēl liks vienā grupiņā kopā dažāda vecuma bērnus - nu interesants zooloģiskas eksperiments. Kā pie komunistiem. Paši ar saviem bērniem tā izdarāmies. Psiholoģiskas traumas būs uz visu mūžu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas