Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ameriks aicinās Rīgas siltumu ziedot 840 000 latu maznodrošinātajiem

Rīgas vicemērs Andris Ameriks rosinās AS _Rīgas siltums _akcionāriem lemt par 840 000 latu lielu dāvinājumu biedrībai Latvijas Pašvaldību savienība, lai 2010./2011. gada apkures sezonā sniegtu sociālu atbalstu maznodrošinātajām ģimenēm vai personām Rīgā, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes pārstāve Liene Pētersone.

Pabalstu mājokļu apkurei, kur tiek izmantota AS Rīgas siltums piegādātā siltumenerģija, saņemtu tās ģimenes vai personas, kuras dzīvesvietu ir deklarējušas Rīgas administratīvajā teritorijā.

Saskaņā ar likumdošanu, kapitālsabiedrība ziedošanai drīkst atvēlēt ne vairāk par 20% no iepriekšējā pārskata gada peļņas. Ziedot drīkst, ja dāvinājums paredzēts kultūras, mākslas, zinātnes, izglītības, sporta, vides vai veselības aizsardzības, kā arī sociālās palīdzības veicināšanai, pastāv iespēja kontrolēt ziedojuma izlietošanu.

Dāvinājumu sniegt drīkst tādā gadījumā, ja attiecīgā kapitālsabiedrība ziedošanas brīdī ir samaksājusi valstij vai pašvaldībai visus nodokļus un darbiniekiem izmaksājusi algas. Arī gadījumos, ja attiecīgā kapitālsabiedrība iepriekšējā pārskata gadā ir strādājusi ar peļņu, ziedošanas nosacījumus skaidroja L.Pētersone.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas