Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Ameriks: Jaunā organizācija nebūs LPP/LC ideju pārņēmēja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bezdievis
B
Starp citu, ļoti zīmīgi, pat pēc SC paziņotā, ka viņi ir par otro valsts valodu, ka viņu deputāti balsos par krievu valodu, šīs "latviskās" partijas paliekas nemaz i nedomāja izstāties no koalīcijas Rīgā ar šo SC! Amerik - tu esi par divvalodību? Vai arī noturēšanās pie siles ir pašmērķis?
Sausais pods
S
Latvijas sabojātā kanalīzācijs sistēma darbojās pilnā sparā. Visi suudu gabali nekur neaiziet, tikai peld un riņkjo par podu. un tad to politķu līku caureju kads paņem rokās un pataisa par vienu lielu kaku (partiju)
Vēlētājs
V
Murgs! Par viņiem balsos tikai viņu pašu bandas locekļi.
haralds
h
jādomā, ka jaunā organizācija nebūs arī ne LPP/LC solījumu ne saistību pārņēmēja.
mom
m
Ameriks ir liels šovinistu draugs, līdz ar to vairāk komentāru nav, jo tāpat ir skaidrs, ka šī organizācija tiek radīta, lai palīdzētu šovinistiem un Latvijas ka nacionālas valsts iznīcinātājiem noturēties Rīgas Domē pie varas,lai latvieši tur netiktu klāt.
Ziv3
Z
Lai tik netērē naudu - tā pat neviens, kas bija kopā ar Andri un Aivaru netiks pārvēlēts. Vilks met kažoku, tikumu ne.
Zane
Z
Vēl neizmests no oligarhiem ir Ameriks . Nu ir izlīdis lielajā politikā . Laikam par daudz naudas , gribas vēl vairāk varas . Interesanti kādu amatu ir iedomājies ? Vai nākamās vēlēšanās per pilsētas mēru , vai premjera amatam gatavojas . Tautai jābūt modrai , zinot šo darboni . Man šķiet ka vinu laiks ir beidzies .Nopietni un neatgriezeniski .
Olga no Purvciema
O
Zanīt! Labi, ka esi modra. Ieteicu tev vēl spēcīgāk saspringt. Saskatu Tevī spēcīgās darbones un integrantes potences. Tikai nesadedzi no pārlieku lielas nervu saspringtības. Klāj vaļā, kas par putnu pati esi. Varbūt vērts ir ar tevi sadarboties? Tu saki, viņu laiks ir beidzies, bet Tavs sācies. Tad tikai uz priekšu.
  • 0
  • 2
Konča
K
KURŠ šinī apvienība iesaistīsies , zinot Ameriku. Tikkai vieni žuliki . Neticu slavenajam Amerikas papildus enerģijas uzsplūdiem ,,Pārāk labi viņš ir kalpojis ,, savai pilsētai .Apskataties pēc kā izkatās. Arī Demakovu lai pieaicina , tā arī stradāja patriotisma labā . Negribētu lai Ameriks sevi piesegtu ar zināmiem godīgiem pilsoņiem , lai celtu savu retingu . Laiks tev sen atstāt šo amatu un nemulsinat iedzīvotājus paliec draugos ar Sleseru , Kalvīti , Šķēli un citiem sev pazīstamiem draugiem .
@@@@@@@@@@@
@
galīgs sviests , Amerik, un veltas cerības. Varat dibināt LPP/LC klonu , tik un tā būsiet mēslainē ar visu SC. Pietiks jums zagt.
Ameba Planktonovna
A
Jā, es piekrītu dažiem komentāriem, ka tā varētu būt jauna, rezerves forma Ušakova un SC centieniem noturēties pie Rīgas siles, paredzot iespējamo izgāšanos nākamajās vēlēšanās. Nenoliedzami tā bija kļūda aprēķinos,uzsākot ķīviņu par pat ne savu tēvmāmiņas valodu. Un vispār. Kur tāds Ameriks un viņam līdzīgie lai liekas? Līdz pensijai vēl jāstrādā, bet nākotnes jau vairs nav. Ko lai saka, ja veicas,ka neapcietina, vēl nenozīmē,ka cilvēki ir tiks stulbi.
ha
h
nav jau svarīgi kā tā organizācija sauksies,svarīgi ir tas, ka tai kulītē būs tie paši vecie vēži
Nu, spēcīgi
N
Tās mērķis būšot apvienot rīdziniekus un pilsētas patriotus, kuriem ir svarīga Rīgas šodiena un kuri ar savu darbu un entuziasmu ir gatavi kalpot savai pilsētai arī turpmāk, teikts paziņojumā. --------------------------------------------- Sen tik primitīvs paziņojums nebija lasīts. Šais laikos tak politiķi vairs ar tādām banalitātēm nemētājas.
Instinktīvi
I
visi bijušie komjaunatnes darboņi ir primitīvi.
  • 4
  • 0
Oskars
O
NORAKSTĀMS - IZSAIMNIEKOTĀJS !!!!!! NEKAS mana GODĪGO iedzīvotāju cerība uz UZVARU ir daudz SPĒCĪGĀKA !!!!!! DIEVS viņiem visiem manas Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJIEM liek PAKĀRTIES !!!!!
Rozalinda
R
Runājot, ka estājoties jaiemaksā biedra nauda 20% no mēnešalgas un tā katru mēnesi. Viss taču tiek darīts dārgo rīdzinieku labā :-)
skepse
s
paskatījos to interviju, pilnīgi šķērmi no tās liekulības sametās. "žurnālisti" arī smuki piespēlēja ar iepriekš sagatavotiem jautājumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas